De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine

De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine

Probabil că ştii din diverse surse că pepenele roşu nu conţine decât apă şi zahăr însă, în realitate, acesta este de fapt un aliment foarte nutritiv.

De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine. Probabil că ştii din diverse surse ca pepenele roşu nu conţine decât apă şi zahăr însă, în realitate, acesta este de fapt un aliment foarte nutritiv. Pepenele are un conţinut ridicat de antioxidanţi, minerale şi vitamine. Şi, bucuria cea mai mare, are un număr foarte mic de calorii. Pepenele este, de obicei, sinonim cu vara şi picnicurile, şi pe bună dreptate.

Are o calitate foarte mare de a ne răcori şi ne ajută la combaterea căldurii şi, gustul sau dulce, îl transformă într-un deşert delicios, ceea ce îl face perfect pentru zilele toride. Există multe studii care au demonstrat că pepenelescade rata obezităţii şi, prin urmare, a mortalităţii din această cauză la nivel global, dar reduce şi riscul de a ne îmbolnăvi de boli de inimă sau diabet.

Citeste si: 6 idei de mic dejun consistent. „Sunt obiceiuri care duc la o alimentație nesănătoasă și un aport caloric ridicat încă de la primele ore ale dimineții"

de ce nu este sanatos sa mancam pepene cu paine

Citeste si: Cură de slăbire cu PEPENE ROȘU. "O cură cu pepene roșu e recomandată și dacă avem de-a face cu anxietate, stres ridicat și atacuri de panică"

De ce să nu mănânci pepene cu pâine

Pentru că este redus în calorii, pepenele roşu este recomandat şi în curele de slăbire.

Acesta poate fi consumat foarte bine în cantităţi generoase şi ajuta la eliminarea senzaţiei de foame, cât şi facilitează eliminarea apei pe care corpul o reţine, având şi un efect diuretic. Însă, dacă ne luăm după spusele bunicilor, mulţi dintre aceştia obişnuiau să se delecteze cu o felie de pepene uriaşă şi nişte pâine lângă această. Puţin sunt cei care ştiu caaceasta combinaţie nueste foarte bună.
Pepenele este un aliment foarte acid care fermentează în stomac, astfel că încetineşte digestia altor produse. Pâinea, la rândul ei, reprezintă un aliment bogat în zahăr, astfel încât nivelul glicemiei creşte rapid. Prin urmare, combinatia dintre pepene şi pâine nu este indicată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Pepenele îngrașă? Când și cum e bine să mănânci pepene roșu. "Am curajul sa afirm ca nu pepenele ingrasa, ci cantitatea"

pepene verde cu paine

Citeste si: Dieta cu ANANAS. „Ananasul se recomandă în curele de slăbire pentru că are acţiunea de a descompune grăsimile şi acţiune diuretica, are conţinut bogat de vitamina C"

Pepene cu brânză îngraşă?

Dacă îţi doreşti să ţii kilogramele sub control, sau să urmezi o dietă, atunci e bine să ştii că pepenele şi brânză fac o combinaţie bună.

Trebuie însă să ai grijă la cum dozezi cantitatea, pentru că nu poţi să mănânci în cantităţi foarte mari şi să te aştepţi să slăbeşti.

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

pepene cu paine nutritie

Cum să alegi pepenele roşu

Acum că ai aflat de la noi despre cum se consuma în mod sănătos pepenele roşu, afla de la noi şi cum să îl alegi. Trebuie să îţi alegi un pepene verde, care este ferm, greu şi simetric, şi care nu prezintă pete moi sau vânătăi. Dacă îl atingi cu grijă, poţi s îţi dai seama de textura fructului din interior. Cea mai populară metoda pe care să o foloseşti ca să verifici dacă un pepene este copt este testul sunetului. Când îl loveşti uşor cu degetele, trebuie să se audă un ecou.

O ultimă remarcă, nu uita să speli pepenele la exterior înainte să îl consumi, ca să înlături bacteriile de la suprafaţă.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cură de slăbire cu PEPENE ROȘU. "O cură cu pepene roșu e recomandată și dacă avem de-a face cu anxietate, stres ridicat și atacuri de panică"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies