De ce nu suportă unii oameni îmbrăţişările

De ce nu suportă unii oameni îmbrăţişările
De ce nu suportă unii oameni îmbrăţişările

Dacă nu îţi place să fii îmbrăţişat, lumea poate fi un loc provocator pentru tine. Nu ştii niciodată când te va lua cineva în braţe atunci când ieşiţi la o cafea. Vine cu braţele deschise spre tine, iar opţiunile tale sunt limitate.

Poţi evita incomod gestul, poţi întinde mâna pentru o strângere de mână sau te poţi supune îmbrăţişării nedorite. Indiferent dacă eşti pro sau contra, iată de ce nu suportă unii oameni îmbrăţişările!

Care este motivul pentru care unele persoane nu suportă îmbrăţişările?

De ce le plac unora îmbrăţişările, iar alţii le urăsc? Potrivit experţilor, poate avea legătură cu modul în care ai fost crescut.

Tendinţa oamenilor de a se angaja într-o atingere fizică, fie că este vorba de o îmbrăţişare, de o bătaie pe spate sau de o strângere de mână, este adesea un produs al experienţelor din copilărie.

Un studiu publicat în 2012 a constatat că persoanele care au fost crescute de părinţi care au fost adepţi ai îmbrăţişărilor nu au o problemă cu îmbrăţişările nici la maturitate. Studiul a concluzionat că îmbrăţişările reprezintă un element important în educaţia emoţională a unui copil.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Valea Jiului, valea plangerii, duminica, la “Asta-i Romania!” “Suntem ca intr-o jungla aici!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies