De ce nu ți-ai găsit încă un partener? 8 motive pentru care nu ești într-o relație de dragoste

de ce nu gasesc un partener
De ce nu găsesc un partener

Află din acest articol de ce îți este dificil să găsești un partener și ești în continuare singură.

sănătoase și armonioase. Totuși, unora le este dificil să își găsească o persoană potrivită, însă trebuie să reținem faptul că singurătatea este dificilă. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt motivele pentru care ești încă singură.

1. Ești mult prea dură și pretențioasă

Citește și: Relația care consumă: Cum să recunoști cele 9 semne ale unei relații care te epuizează

de ce sunt singura
de ce sunt singură[Sursa foto: freepik]

Citește și: 7 motive pentru care cuplurile ajung să regrete decizia de a divorța

Deși toți ar trebui să avem standarde, nu ar trebui să uităm că nimeni nu este perfect. Unele femei pur și simplu găsesc întotdeauna greșeli bărbaților. În mod evident, între voi nu trebuie să existe doar atracție fizică, ci și intelectuală sau emoțională. Cu toate acestea, încearcă să treci peste unele defecte pe care le consideri minore, pentru că nici măcar tu nu ești în totalitate perfectă.

Încearcă să îți respecți standardele, dar nici să treci în extrema de a fi mult prea pretențioasă.

2. Judeci cu ușurință oamenii

În momentul în care ești prea pretențios cu potențialul tău partener, poți începe să-i judeci cu ușurință pe alții. Dacă vei avea acest comportament, oamenii din jurul tău vor începe să te evite și vei avea doar de pierdut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

3. Cauți constant validare

O persoană care nu este sigură pe sine va căuta întotdeauna validarea din diverse alte părți. Nimănui nu îi place o persoană care vrea să fie în centrul atenției întotdeauna și care nu își cunoaște propria valoare. Așadar, încearcă să îți dezvolți mai mult iubirea de sine, pentru a atrage oameni frumoși în viața ta.

4. Ești prea negativistă

gasirea unui partener
Găsirea unui partener[Sursa foto: freepik]

Viața de zi cu zi este stresantă pentru fiecare dintre noi. Există probleme la tot pasul, iar oamenii caută persoane pozitive, care să le facă ziua mai bună. Așadar, în cazul în care ești mult prea negativistă, oamenii din jurul tău vor începe să te evite. Un bărbat își dorește o femeie zâmbitoare, care vede partea plină a paharului și care este pozitivă.

5. Petreci prea mult timp singură

Este benefic pentru fiecare să avem momente de solitudine, însă acestea ne pot face rău, dacă sunt în exces. Nu ai cum să îți cunoști partenerul de viață dacă stai foarte mult timp singură. O viață socială îți va facilita șansele de a îți găsi jumătatea. Încearcă activități noi, fie că este vorba de sport în natură, vacanțe cu diverse grupuri organizate sau pur și simplu ieșiri cu prietenii.

6. Vorbești prea mult de foștii parteneri

singuratatea unei femei
singuratatea unei femei[Sursa foto: freepik]

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

În momentul în care încerci să formezi o relație cu cineva, inevitabil apare discuția despre foștii parteneri. Cu toate acestea, încearcă să te limitezi și să nu aduci în discuție prea des acest aspect. În caz contrar, bărbatul cu care discuția va crede că nu ai trecut peste respectivele despărțiri și mai mult, în cazul în care se va afla în aceeași ipostază, la fel vei vorbi și despre el.

7. Îți verifici constant telefonul

Telefonul face parte din viața noastră de zi cu zi și cu siguranță nu mai putem trăi fără el. Cu toate acestea, este lipsă de respect să stai foarte mult pe telefon, în momentul în care petreci timp cu cineva. În special atunci când sunteți la început și încercați să vă cunoașteți, dacă îți vei verifica prea des telefonul, vei părea dezinteresată. Mulți bărbați nu acceptă un astfel de comportament și mai mult decât atât, consideră că nu aveți subiecte comune de discuție.

8. Nu te iubești destul de mult

Chiar dacă îți observi și defectele, încearcă să nu le aduci prea mult în discuția cu un posibil partener, fiindcă nu vei face o impresie bună.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

De ce ar trebui să renunți la obiceiul de a trimite mesaje fostului tău de „La mulți ani”. 5 motive clare

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies