De ce nu trebuie să combini niciodată roșii cu castraveți

De ce nu trebuie să combini niciodată roșii cu castraveți
De ce nu trebuie să combini niciodată roșii cu castraveți

Salata cu rosii si castraveti este nelipsita de pe mesele noastre in zilele de vara. Cu toatea acestea, unii specialisti sustin ca cele doua legume nu ar trebui asociate la aceeasi masa.

Iata cateva motive pentru a evita combinatia rosii-castraveti:



1. Castravetii sunt alimente alcaline, iar rosiile- acidifiante. Cand le combinam se formeaza saruri, care precipita si nu pot fi digerate.

Citeste si: Doamne, ce a putut să declare Cătălin Botezatu despre Adelina Pestriţu! Uite ce crede cu adevărat despre ea! “Ce naiba cauţi aici?”

Citeste si: Cum arată acum actorii din îndrăgitul serial "Friends", la 15 ani de la ultimul episod al seriei. Au ajuns de nerecunoscut!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: "Adevărul despre sora mea. Într-una din seri am început să bem, iar ea a început să plângă că nu e mulțumită de viața ei. Cumva, am ajuns să ne sărutăm și să facem sex"


2. Castravetii contin ascorbinaza- o enzima care distruge vitamina C. Este cunoscut faptul ca rosiile sunt foarte bogate in vitamina C, asa ca consumand salata din aceste legume, organismul n-o va putea absorbi. si astfel salata noastra devine inutila.

3. Castravetii combinati cu rosiile formeaza gaze in intestin, deoarece acestea au un proces diferit de digerare.

4. Ingreuneaza functionarea normala a ficatului.

Sursa: sanatate.bzi.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Dieta omului sărac face senzație printre femei! Cum slăbeşti sănătos 30 de kilograme în 6 luni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies