De ce poartă Bianca Drăgușanu peruci. Ce explicații a dat vedeta

De ce poartă Bianca Drăgușanu peruci. Ce explicații a dat vedeta
De ce poartă Bianca Drăgușanu peruci. Ce explicații a dat vedeta

Este bine cunoscut faptul că Bianca Drăgușanu a apelat la numeroase intervenții estetice. Însă, acestea nu sunt singurele schimbări la care a recurs blondina, de-a lungul timpului.

Bianca își surprinde urmăritorii la fiecare apariție și a mărturisit de ce poartă atât de des peruci.

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu apelează la peruci

bianca dragusanu peruci
De ce poartă Bianca Drăgușanu peruci[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Se va întâmpla” Ce declarații a făcut Victor Slav despre relația cu iubita lui

La 40 de ani, vedeta are un trup de invidiat.

Bianca este adepta schimbărilor de look, plictisindu-se să arate întotdeauna la fel. De multe ori, vedeta a apărut nu doar cu părul blond, ci și roșcat sau șaten. Unul dintre motivele pentru care poartă aceste peruci este acela că Bianca este imaginea unui cunoscut brand de astfel produse. Așadar, ori de câte ori se plictisește de părul ei natural, apelează la o perucă. Recent, frumoasa blondină a mărturisit că nu și-a mai vopsit părul de 3 ani, iar extensiile au ajutat-o să își mențină părul natural, sănătos.

 „Mi-au făcut foarte bine în timp” Avantajele pe care perucile i le aduc Biancăi Drăgușanu

bianca dragusanu magazin
Bianca Drăgușanu purtând o perucă roșcată[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cu cine se iubește soprana Irina Baianț. Cine este bărbatul cu care și-a refăcut viața, după ce ea și Doru Todoruț au luat-o pe drumuri separate

Fosta iubită a lui Victor Slav a obișnuit întotdeauna publicul cu apariții extravagante și cu schimbări drastice. Atunci când vine vorba de aspectul fizic, Bianca nu apelează doar la intervenții estetice. Deoarece este o persoană publică, iar aparițiile ei au nevoie ca vedeta să aibă părul coafat, blondina a găsit o soluție pentru ca părul ei natural, să rămână sănătos. Bianca poartă foarte des peruci calitative, care trec neobservate, fiindcă se aseamănă foarte bine cu firele de păr naturale.

În acest mod, părul ei nu este agresat și poate să își schimbe look-ul, ori de câte ori își dorește.

„Apropo de lucrurile care mi-au făcut foarte bine în timp, un an de zile. Unul dintre ele este faptul că am purtat peruci și am ajutat părul să crească fără ca să trebuiască să-l vopsesc sau să-l coafez foarte des. Faptul că ultimii 3 ani din viața mea n-am mai vopsit părul absolut deloc și l-am coafat foarte rar, m-au ajutat să am un păr superb.

În momentul ăsta port o tresă care se agață, se pune foarte ușor cu ajutorul unui cleștișor, deloc incomodă. Arată foarte frumos”,   a declarat Bianca Drăgușanu, pe rețelele de socializare. 

Bianca Drăgușanu trăiește o viață de lux

bianca dragusanu roscata
Bianca Drăgușanu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Tehnici de machiaj pentru ochi mari si rotunzi

Bianca este una dintre cele mai populare vedete din showbiz-ul românesc. A reușit să atragă atenția presei, datorită schimbărilor ei drastice de look. Blondina trăiește o viață exclusivistă, petrecând foarte mult timp în vacanțe, în special în Dubai. Fosta asistentă TV are o afacere cu haine, din urma căreia a câștigat sume uriașe de bani.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Trucul cearșafului de pat. Ce trebuie să facem pentru un somn liniștit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies