De ce să îți speli părul cu apă minerală. Trucul pe care îl adoră milioane de femei

De ce să îți speli părul cu apă minerală
De ce să îți speli părul cu apă minerală

Dacă îți dorești un păr sănătos și strălucitor, atunci va trebui să urmezi acest truc de îngrijire recomandat de milioane de femei! Apa obișnuită de la robinet trebuie înlocuită cu cea minerală, iar rezultatele vor fi cu mult peste așteptări! Iată ce trebuie să faci:

Cu toții știm că apa de la robinet este tratată cu tot felul de substanțe cu rol dezinfectant, printre care și clorul. Medicii dermatologi ne recomandă să excludem din rutina de îngrijire a tenului clătirea cu apa de la robinet, căci de multe ori este plină de calcar, irită și chiar poate declanșa apariția coșurilor. Nu doar pielea feței trebuie tratată astfel, ci și scalpul.

Trucul cu apa minerală pentru îngrijirea podoabei capilare a început să fie din ce în ce mai popular în întreaga lume, deci trebuie neapărat să îl încerci!

Citeste si: Trucul simplu inspirat de la Kate Middleton a făcut înconjurul lumii! Ce face Ducesa de Cambridge pentru a arăta mai tânără de fiecare dată

De ce să îți speli părul cu apă minerală
De ce să îți speli părul cu apă minerală[Sursa foto: Pexels]

De ce să îți speli părul cu apă minerală

De obicei, în marile orașe, conductele de apă sunt extrem de vechi și uzate, de aceea simțim un miros ciudat când spălam vasele sau când curățăm baia. Dacă până acum ai crezut că apa de la robinet nu îți poate afecta părul, atunci vei rămâne cu siguranță surprinsă să afli că de fapt aceasta ar putea fi motivul real pentru care nu îi mai poți reda strălucirea de altădată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De ce să îți speli părul cu apă minerală. Înlocuind apa de la robinet cu cea minerală îmbuteliată vei avea rezultate fantastice. Apa pe care o cumperi de la supermarket este microbiologic pură și conține anumite minerale care au capacitatea de a-ți hrăni scalpul cum nu o poate face apa de la robinet vreodată.

Primul pas este să te speli cu șamponul obișnuit folosind apă minerală. Dacă obișnuiești să faci tratamente cu balsam, nu uita să te clătești tot cu cea îmbuteliată. În funcție de lungimea părului vei avea nevoie de cel puțin doi litri de apă minerală.

Citeste si: Ce se întâmplă dacă pui piper în mașina de spălat. Trucul pe care toate gospodinele trebuie să îl afle

De ce să îți speli părul cu apă minerală
De ce să îți speli părul cu apă minerală[Sursa foto: Pexels]

De ce să îți speli părul cu apă minerală. Pentru a avea rezultate vizibile va trebui să urmezi tratamentul cel puțin două săptămâni.

„Există dovezi clare care susțin că poluanții din mediu, inclusiv toxinele și radicali liberi prezenți în apa dură de la robinet, fac firele de păr mult mai predispuse la cădere. Pe de altă parte, afectează și aspectul general al părului", declară pentru DailyMail medicul Bessam Farjo, specialist în tricologie, specialitate a dermatologiei care studiază anatomia, fiziologia și patologia părului și a scalpului.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Trucul cu bicarbonat de sodiu pentru un somn liniștit. Toate femeile trebuie să știe acest lucru

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies