De ce să îți speli șosetele albe în cuptorul cu microunde. Trucul interesant te ajută să economisești timp

De ce să îți speli șosetele albe în cuptorul cu microunde
De ce să îți speli șosetele albe în cuptorul cu microunde

Articolele albe de mici dimensiuni, precum șosetele, sunt greu de întreținut, însă trucul pe care ți-l prezentăm acum te va ajuta să economisești timp, energie și produse de curățare.

Cei care poartă șosete albe știu cel mai bine faptul că sunt destul de greu de întreținut. De multe ori acestea capătă nuanțe de gri chiar și după prima purtare, mai ales dacă sunt spălate cu celelalte haine. Dacă vrei să le redai strălucirea, uită de bicarbonatul de sodiu, sucul de lămâie sau amoniacul. Citește cu atenție următorul truc și nu vei regreta!

Citeste si: Ce să faci cu blugii care au intrat la apă după spălare. Trucul ingenios te va scăpa de situațiile inconfortabile

De ce să îți speli șosetele albe în cuptorul cu microunde
De ce să îți speli șosetele albe în cuptorul cu microunde[Sursa foto: Unsplash]

Spală șosetele albe în cuptorul cu microunde

Pentru a îndepărta nuanțele închise de pe șosetele albe, folosește cuptorul cu microunde! Vei salva timp, bani și energie, iar rezultatele te vor surprinde cu siguranță. Tot ce trebuie să faci este să torni apă curată într-un bol de dimensiuni medii, cât să intre în cuptor. Adaugă între 3 și 5 picături de detergent sau săpun lichid.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ulterior, pune șosetele albe în recipient. Pornește cuptorul la putere maximă timp de 8-10 minute. Scoate șosetele și clătește-le cu apă călduță.

Citeste si: Toate femeile trebuie să știe acest lucru! Băutura care ne compromite silueta trebuie eliminată cât mai rapid din alimentație

De ce să îți speli șosetele albe în cuptorul cu microunde
De ce să îți speli șosetele albe în cuptorul cu microunde[Sursa foto: Unsplash]

Trucuri eficiente pentru spălarea șosetelor albe

O altă variantă eficientă pentru curățarea șosetelor albe folosind cuptorul cu microunde. Freacă șosetele cu lichid de rufe, iar mai apoi pune-le într-o pungă din plastic lăsată deschisă. Punga se lasă în cuptorul cu microunde preț de 7 minute, tot la putere maximă. Scoate pungă cu grijă și clătește șosetele cu apă caldă.

Cuptorul cu microunde este foarte practic în acest caz, însă va trebui să ai grijă la cum porți șosetele albe pentru a nu le deteriora de tot.

Important este să acorzi atenție și țesăturii! Dacă sunt din lână, de exemplu, atunci nu le poți spăla în cuptor.

Nu usca niciodată șosetele la soare deoarece se pot îngălbeni.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

De ce să pui bani în ghiveciul cu flori. Experții financiari recomandă tuturor acest truc

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies