De ce să pui în frigider coajă de lămâie și bicarbonat de sodiu. Trucul inventat de o gospodină te ajută să economisești timp și bani

De ce să pui în frigider coajă de lămâie și bicarbonat de sodiu
De ce să pui în frigider coajă de lămâie și bicarbonat de sodiu

După ce facem curățenie generală în casă trebuie neapărat să folosim și un odorizant, mai ales în locurile unde mirosurile tind să se acumuleze. Iată trucul folosit de gospodine pentru curățarea frigiderului:

În frigider, de regulă, se acumulează tot felul de mirosuri, mai ales dacă nu împachetăm foarte bine alimentele înainte de a le pune la rece. Din acest motiv se poate ca atunci când deschizi ușa acestuia să te izbească un miros nu foarte plăcut, însă avem cea mai bună soluție pentru astfel de situații.

Citeste si: 3 trucuri pentru a scăpa de emoții. „Emoțiile sunt concepute pentru a ne asigura că ne acordăm atenție”

De ce să pui în frigider coajă de lămâie și bicarbonat de sodiu
De ce să pui în frigider coajă de lămâie și bicarbonat de sodiu[Sursa foto: Unsplash]

Cum să cureți la perfecție frigiderul

Mirosul neplăcut din frigider poate veni din cauza umidității sau ca urmare a unei scurgeri. Până și acumularea de îngheț în congelator poate fi o reală problemă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pentru început, alege alimentele încă proaspete din frigider și aruncă-le pe cele vechi.

Sunt produse care pot fi păstrate luni de zile, dar ține cont de cele care nu pot rezista mai mult de patru zile. Oricât de bine ai conserva anumite alimente, tot te vei izbi de mirosurile neplăcute, deci mai bine scapă de ele. După ce ai făcut sortarea, poți prepara odorizantul special pentru frigider. Află, pas cu pas, tot ce trebuie să faci:

Citeste si: Ce să faci cu blugii care au intrat la apă după spălare. Trucul ingenios te va scăpa de situațiile inconfortabile

De ce să pui în frigider coajă de lămâie și bicarbonat de sodiu
De ce să pui în frigider coajă de lămâie și bicarbonat de sodiu[Sursa foto: Unsplash]

Odorizant pentru frigider cu lămâie și bicarbonat de sodiu

Poți folosi coaja de la o lămâie sau de la o portocală, după preferințe. Folosește o răzătoare pentru a obține ingredientul de bază. Coaja se amestecă împreună cu o cană de bicarbonat de sodiu până când se integrează, iar mai apoi se toarnă toată compoziția într-un recipient deschis și semiacoperit cu plastic autoadeziv sau folie, în care se fac doar câteva găuri.

Poți adăuga și câteva cuișoare, dacă își dorești o aromă mai puternică.

Chiar dacă odorizantul este foarte puternic și eficient, nu uita că frigiderul tău trebuie curățat cel puțin o dată pe lună, mai ales dacă ai foarte multe alimente pe rafturi.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

De ce să pui bani în ghiveciul cu flori. Experții financiari recomandă tuturor acest truc

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies