De ce se pune o minge de tenis în mașina de spălat. Trucul simplu și eficient pe care trebuie să îl încerci

De ce se pune o minge de tenis în mașina de spălat. Trucul simplu și eficient pe care trebuie să îl încerci
De ce se pune o minge de tenis în mașina de spălat. Trucul simplu și eficient pe care trebuie să îl încerci

Multe gospodine pun o minge de tenis în mașina de spălat înainte de a seta programul, iar efectele sunt de-a dreptul surpinzătoare. Iată ce presupune trucul simplu și eficient care te va ajuta să ecomonisești timp:

Chiar dacă pare ciudat să pui o minge de tenis în cuva mașinii de spălat atunci când setezi programul, trucul are efecte surpinzătoare. Multe gospodine fac deja acest lucru, mai ales dacă vor să curețe perdelele, pilotele, prosoapele sau pernele. Iată tot ce trebuie să faci și care sunt efectele acestui truc:

Citeste si: Cum poţi reutiliza dresurile rupte. Care sunt cele 7 trucuri pentru a le refolosi în casă

De ce se pune o minge de tenis în mașina de spălat
De ce se pune o minge de tenis în mașina de spălat

De ce se pune o minge de tenis în mașina de spălat

Din experiențele lor, gospodinele spun că mingea de tenis face ca umplutura pilotelor și a pernelor să fie mai pufoasă și să nu se strângă într-un singur colț al husei. În cazul perdelelor, bila le împiedică să se încurce, cum se întâmplă de regulă atunci când sunt spălate în mașina de rufe. Un alt lucru foarte important în acest proces este acela că mingea de tenis nu va mai lăsa prosoapele să se scămoșeze la fel ca înainte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dacă vă întrebați care este, de fapt, adevăratul motiv pentru aceste lucruri, acum aveți răspunsul! Mingea de tenis ajută la eliminarea apei în exces din mașina de spălat atunci când este la programul de stoarcere.

Citeste si: Îndepărtează hormonii și toxinele din carnea de pui utilizând acest truc. Toate gospodinele trebuie să îl încerce

De ce se pune o minge de tenis în mașina de spălat
De ce se pune o minge de tenis în mașina de spălat[Sursa foto: Unsplash]

Trucuri eficiente pentru spălarea rufelor

Este clar faptul că rufele delicate, cu materiale pretențioase, trebuie spălate într-un anume fel. Ei bine, multe gospodine aleg să le pună, înainte de a seta programul mașinii de spălat, în fețe de pernă. Se leagă la capete și se lasă la programul special pentru materiale fine.

Un alt truc pentru protejarea hainelor, utilizat de multe femei, este acela de a le întoarce pe dos înainte de setarea programului la mașină.

Culorile și țesăturile vor rezista mai mult în acest fel, iar dacă ai îmbrăcăminte cu fermoar, este recomandat să îl închizi înainte de a le pune în cuvă.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

De ce să pui sare în mașina de spălat. Trucul te ajută să economisești timp și energie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies