Îndepărtează hormonii și toxinele din carnea de pui utilizând acest truc. Toate gospodinele trebuie să îl încerce

Îndepărtează hormonii și toxinele din carnea de pui
Îndepărtează hormonii și toxinele din carnea de pui

Carnea de pui nu se alege oricum de pe rafturile magazinelor, cu toții știm acest lucru. De multe ori, aceasta conține hormoni de creștere, iar pentru a fi siguri că savurăm produsul corect și 100% natural este necesar să urmăm anumiți pași foarte simpli.

Pentru faptul că se poate prepara simplu și rapid, într-o multitudine de varietăți, carnea de pui reprezintă un preparat de bază în bucătăriile gospodinelor. Înainte de condimentare, este important să o curățăm foarte bine, asta pentru a scăpa de toxinele și hormonii de creștere. Iată cum poți pune pe masă un preparat cât mai natural și curat:

Citeste si: Pune praf de copt în cuptorul cu microunde. Trucul simplu care te va ajuta să scapi rapid de murdărie

Îndepărtează hormonii și toxinele din carnea de pui
Îndepărtează hormonii și toxinele din carnea de pui[Sursa foto: Unsplash]

Cum să îndepărtezi hormonii și toxinele din carnea de pui

Înainte de toate, carnea de pui se pune la fiert. Substanțele aflate, de regulă, în aceasta se vor ridica la suprafața apei, astfel că se pot elimina utilizând un spumar sau un șervețel. Abia după primul proces prin care trece va putea fi preparată cu alte condimente, după fiecare caz.

O altă soluție folosită de gospodine este aceea de a pune carnea la marinat într-un litru de apă, câteva linguri de sare și seama de la o lămâie. Puiul se ține în acest lichid aproximativ două ore, iar mai apoi se schimbă într-un vas cu o nouă compoziție, acolo unde va trebui să mai stea încă o oră și jumătate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Trucul pe care mai puține persoane îl știu este cel cu apa carbogazoasă. Aceasta elimină rapid toxinele din carnea de pasăre, asta dacă nu îți permite timpul pentru a o lăsa la fiert.

Citeste si: Trucul eficient cu ulei care te va scăpa de mirosul neplăcut din casă. Cum se folosește

Îndepărtează hormonii și toxinele din carnea de pui
Îndepărtează hormonii și toxinele din carnea de pui[Sursa foto: PixaBay]

Trucuri pentru a recunoaște carnea de pui proaspătă

Primul lucru pe care ar trebui să îl ai în evidență atunci când te afli în fața raftului cu preparate din pui este, fără doar și poate, culoarea acestuia.

O bucată de carne de pui proaspătă și de calitate va avea întotdeauna culoarea alb-gălbui. Dacă nu o identifici astfel și are un miros neplăcut, renunță și îndreaptă-te către alt produs.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Un truc foarte eficient pe care îl folosesc gospodinele chiar în momentul în care se află la cumpărături este testul cu degetul.

Apasă ușor pe carnea din ambalaj, iar dacă observi că aceasta revine la forma inițială într-un timp foarte scurt, poți fi sigură că este proaspătă.

Puiul proaspăt trebuie să aibă pielea opacă și fără pete! În cazul în care îți dorești să cumperi un pui întreg, atunci trebuie neapărat să ții cont de forma acestuia.

Un pui sănătos și proaspăt are forma alungită și pieptul rotunjit.

Ambalajul este, de asemenea, foarte important! Pentru început, trebuie să te uiți cu atenție la cum este depozitat puiul. În cazul în care ambalajul este perforat, rupt sau deteriorat în orice fel, renunță la achiziție. Tot pe ambalaj trebuie să fie lipită, neapărat, eticheta. Pe acestea trebuie să apară detalii despre termenul de valabilitate, condițiile în care a fost depozitată carnea, informații despre producător și cantitatea netă. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

De ce să nu consumi alcool la plajă. Trucul care te va ajuta să obții un bronz perfect

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies