De ce și-a făcut Gabriela Cristea magazin de haine online. Ce a făcut-o să își dorească această afacere: „Lucrurile s-au complicat un pic din punct de vedere vestimentar.”

De ce și-a făcut Gabriela Cristea magazin de haine online. Ce a făcut-o să își dorească această afacere: „Lucrurile s-au complicat un pic din punct de vedere vestimentar.”
De ce și-a făcut Gabriela Cristea magazin de haine online. Ce a făcut-o să își dorească această afacere: „Lucrurile s-au complicat un pic din punct de vedere vestimentar.”

Gabriela Cristea a dezvăluit de unde i-a venit ideea cu magazinul de haine online.

Gabriela Cristea are mai multe afaceri pe care le gestionează pe lângă televiziune și mediul online în care activează, așa că aceasta și-a deschis și un magazin de haine online.

Cu ce se ocupă Gabriela Cristea pe lângă televiziune

Citește și: Cât de greu i-a fost Gabrielei Cristea să rămână însărcinată? „La a 5-a inseminare deja clacase, eu nici nu știam ce sunt alea.”

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gabriela Cristea, de urgență cu fetele la spital! Ce a pățit Victoria: „Le-am urcat pe amândouă în mașină și mă duc cu ele direct la spital. Am avut o noapte albă.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gabriela Cristea a vorbit despre planurile de viitor pe care nu și le propune dinainte, ci așteaptă să se întâmple.

Întrebată de Damian Drăghici, în cadrul podcastului său, cu ce se ocupă pe lângă televiziune, aceasta a dezvăluit micile afaceri pe care le are, iar Tavi a ținut să intervină spunând că muncește non stop.

Gabriela Cristea: Noi nu avem niște planuri din astea ieșite din comun, adică ne apucăm acum să nu știu ce. Le luăm pas cu pas și construim pas cu pas.

Facem o chestie și din aia sărim la următoarea etapă.

Tavi Clonda: Ea are 3. A făcut acuma cu cozonacii și zacusca de muncește non-stop, are și cu rochii, asta cu social media și televiziunea, deci 4.  

Care este motivul pentru care Gabriela Cristea și-a deschis magazin online de haine

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Gabriela Cristea a vorbit despre magazinul online de haine pornit chiar de la stilul vestimentar pe care aceasta îl are.

Prezentatoarea TV a recunoscut că a trecut de la a fi prea slabă la a acumula câteva kilograme în plus după cele două nașteri, astfel că a creat ținute pe care le-ar purta și ea, fiind versatile atât pentru persoanele mai slabe, dar și pentru cele cu câteva kilograme în plus.

"Am un magazin online pe care oricum vreau să-l fac mai bine din septembrie. Sunt rochii pe care le-aș îmbrăca eu.

Pentru că mi s-a întâmplat. Eu, când m-am cunoscut cu Tavi, aveam 49 de kg și mințeam că am 52 pentru că nu mai suportam să îmi zică lumea că sunt prea slabă. Și acum lucrurile s-au complicat un pic din punct de vedere vestimentar pentru că în România nu prea găsești haine pentru femei care să arate bine și să aibă și câteva kilograme în plus. Acolo m-am poziționat, însă am vrut să arate bine și pe femei slabe și pe cele mai plinuțe decât mine.", 
a spus Gabriela Cristea.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Care este motivul pentru care Tavi Clonda ar vrea să meargă la terapie. „M-a afectat un pic. Aș vrea să vorbesc cu un specialist pe anumite chestii.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies