„De ce suntem atât de răi? Mă deranjează foarte tare atunci când cineva crede că știe viața mea 100%.” Gabriela Cristea, dezamăgită de comentariile răutăcioase primite în mediul online!

„De ce suntem atât de răi? Mă deranjează foarte tare atunci când cineva crede că știe viața mea 100%.” Gabriela Cristea, dezamăgită de comentariile răutăcioase primite în mediul online!
„De ce suntem atât de răi? Mă deranjează foarte tare atunci când cineva crede că știe viața mea 100%.” Gabriela Cristea, dezamăgită de comentariile răutăcioase primite în mediul online!

Gabriela Cristea și-a deschis sufletul în mediul online și a vorbit despre comentariile răutăcioase pe care le primește zilnic.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, cu o carieră longevivă în această industrie. Astfel, de-a lungul timpului, bruneta s-a confruntat cu diferite situații, cu oameni care o apreciază, dar și cu alți oameni care aruncă adesea cu noroi în imaginea sa.

Recent, soția lui Tavi Clonda a fost ținta comentariilor răutăcioase în mediul online și a făcut un video prin care „sancționează” persoanele respective și le oferă acestora o lecție de omenie.

Gabriela Cristea, ținta comentariilor răutăcioase din mediul online

Citește și: „Nu am fost foarte încântată de rezultatul final și asta nu că ar fi fost o intervenție eșuată.” Gabriela Cristea, adevărul despre intervenția estetică de la nivelul buzelor!

 Gabriela Cristea, dezamăgită de comentariile răutăcioase primite în mediul online!

Citește și: Spanakopita, plăcintă grecească după rețeta Gabrielei Cristea. Care sunt ingredientele sale secrete pentru acest preparat cu brânză din belșug și spanac!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pe lângă pasiunea pentru televiziune, este cunoscut faptul că Gabriela Cristea are o pasiune și pentru domeniul gastronomic. Bruneta gătește adesea pentru familia sa, iar de cele mai multe ori împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online rețetele preparatelor pe care le gătește.

Cu toate acestea, recent, vedeta a fost ținta unor comentarii răutăcioase în mediul online, atunci când a fost acuzată că de fapt ea nu ar fi gătit un preparat pe care soțul său l-a lăudat în postările sale de pe Facebook.

Gabriela Cristea a profitat de această întâmplare pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la atitudinea celor din jur, încurajându-i pe urmăritorii săi să își ceară scuze atunci când greșesc și să privească oamenii cu bunătate, fără a judeca sau a critica atunci când nu este cazul.

«Dragilor, astăzi vreau să vorbim despre persoanele atotștiutoare, persoanele acelea care cred că dețin adevărul absolut, persoanele cărora în ciuda faptului că li s-a demonstrat că adevărul nu este la ei, refuză să-și ceară scuze și găsesc alte argumente care să întărească afirmația

lor ce nu are niciun suport.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ieri Tavi a postat pe contul său de Facebook un video cu o degustare a unui fel de mâncare pe care l-am gătit eu, respectiv plăcintă cu brânză și spanac. În titlul videoului scria foarte clar „A gătit Gabriela”. Jumătate dintre comentarii erau „Nu gătește ea, nu face ea, nu e ea în stare să facă lucruri de genul acesta.”

După aceea, la vreo jumătate de oră după, am postat pe pagina mea de Facebook rețeta și am făcut niște comentarii la postarea lui Tavi.

Niciunul dintre cei care și-au permis să facă aceste afirmații nu a fost în stare să spună „Băi, Gabriela, îmi pare rău” sau „Îmi cer scuze, am crezut că a fost așa”. Ba mai mult decât atât, au fost unii care au zis „Nu ai făcut tu foile de plăcintă, deci nu ai gătit tu plăcinta”. Nu am pretenția unor mari restaurante, ci am pretenția unei rețete gătite de mine acasă și de cele mai multe ori anunț că nu este rețeta originală, ci este rețeta așa cum o gătesc eu.
S-ar putea să vă placă felul în care gătesc eu sau s-ar putea să nu vă placă, dar nu înseamnă că voi dețineți adevărul absolut și mi-ar plăcea tare mult ca în momentul în care faceți astfel de greșeli să spuneți „îmi pare rău”. Mă deranjează foarte tare atunci când cineva crede că știe viața mea 100%.

Vin și vă întreb: „De ce suntem atât de răi? De ce considerăm că dacă îi punem într-o lumină favorabilă pe cei de lângă noi, am putea fi noi văzuți într-o lumină mai strălucitoare?”. Lumina e aceeași pentru toată lumea și cred că este loc pentru toată lumea sub soare. Important este să îți găsești drumul.  Mi se întâmplă situații de genul acesta aproape în fiecare zi, și în viața de zi-cu-zi, nu doar în cea virtuală.», a povestit Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

 Gabriela Cristea, dezamăgită de comentariile răutăcioase primite în mediul online!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Mi se pare cel mai urât lucru. Este oribil!” Peste ce lucruri nu ar putea să treacă Bursucu în relația cu iubita lui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies