De ce trebuie femeile să pună boabe de cafea în șifonier. Trucul util care te scapă de o mare problemă!

De ce trebuie femeile să pună boabe de cafea în șifonier. Trucul util care te scapă de o mare problemă!
De ce trebuie femeile să pună boabe de cafea în șifonier. Trucul util care te scapă de o mare problemă!

Află din râdnurile următoare care este efectul neștiut al boabelor de cafea puse în șifonier.

Cafeaua este una dintre cele mai consumate băuturi din lume, care pe lângă gustul său delicios și aroma inconfundabilă, are și un efect energizant asupra organismului nostru, având în același timp numeroase proprietăți antioxidante.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că boabele de cafea pot fi folosite și în cadrul unor trucuri pe care le poți aplica în propria locuință.

Efectul neștiut al boabelor de cafea asupra hainelor din dulap

Citește și: Ce trebuie să pună femeile în mașina de spălat, pentru a îndepărta mirosul neplăcut. Trucul util, pe care fiecare gospodină trebuie să îl știe!

De ce trebuie femeile să pună boabe de cafea în șifonier. Trucul util care te scapă de o mare problemă!
De ce trebuie femeile să pună boabe de cafea în șifonier. Trucul util care te scapă de o mare problemă![Sursa foto: freepik]

În dulap, fiecare dintre noi avem numeroase haine. Pe unele dintre ele ajungem să le purtăm zilnic, iar de altele pur și simplu uităm. Mai mult decât atât, acestea sunt împărțite pe sezoane, astfel încât ajung a fi purtat odată la câteva luni.

De aceea, de multe ori ne confruntăm cu un miros neplăcut existent în șifonier, din cauza acumulării de umezeală, iar hainele noastre capătă la rândul lor un miros închis, chiar dacă sunt spălate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ei bine, boabele de cafea ne scapă de această problemă. Acestea pot absorbi umezeala și mirosul închis din șifonier, iar efectul lor este extrem de eficient și sigur.

Tot ce trebuie să faci este să pui boabe de cafea într-un bol sau un săculeț de pânză, pe care să îl așezi în dulap. Ulterior, vei observa că hainele tale vor căpăta un miros plăcut, iar mirosurile închise din șifonier vor fi doar o amintire neplăcută.

Trucuri utile pentru a scăpa de mirosul neplăcut din șifonier

Citește și: De ce trebuie femeile să pună frunze de dafin în șifonier! Trucul util care te scapă de o mare problemă

Trucuri utile pentru a scăpa de mirosul neplăcut din șifonier
Trucuri utile pentru a scăpa de mirosul neplăcut din șifonie[Sursa foto: freepik]

Pe lângă boabele de cafea, există și alte trucuri care te vor scăpa de problema mirosurilor neplăcute din șifonier.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Unul dintre ele presupune să adaugi orez într-un recipient pe care să-l așezi în spațiile unde umezeala este frecventă, notează Impact.ro. Este nevoie de o cantitate mică de orez pentru a face ca mirosul neplăcut să dispară. Din când în când, orezul trebuie schimbat pentru a păstra prospețimea în spațiile închise.

De asemenea, ierburile aromatice, cum ar fi cimbrul și rozmarinul sunt foarte eficiente în aceste situații.

Poți să folosești și crenguțe de lavandă, dar și o bucățică de vată îmbibată în ulei esențial.

Totodată, un alt truc adesea folosit de către bunici este săpunul așezat în șifonier, care le oferă hainelor un miros proaspăt și parfumat.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce trebuie să adaugi în mașina de spălat atunci când speli lenjeria de pat. Trucul care te va ajuta să ai o lenjerie de pat dezinfectată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies