De ce trebuie femeile să pună frunze de dafin în șifonier! Trucul util care te scapă de o mare problemă

De ce trebuie femeile să pună frunze de dafin în șifonier! Trucul util care te scapă de o mare problemă
De ce trebuie femeile să pună frunze de dafin în șifonier! Trucul util care te scapă de o mare problemă

Află din rândurile următoare cât de eficiente sunt frunzele de dafin puse în șifonier.

Frunzele de dafin cu siguranță că se găsesc în bucătăria oricărei gospodine. Acestea dau un gust special mâncării și o fac foarte aromată. De asemenea, frunzele de dafin, pe lângă utilitatea lor în domeniul culinar, mai pot fi folosite și în alte contexte. Descoperă din rândurile următoare care sunt beneficiile neștiute ale frunzelor de dafin și cum pot rezolva ele o problemă des întâlnită în multe locuințe.

Frunzele de dafin înlătură mirosul neplăcut din șifonier

Citește și: Cu ce trebuie femeile să dea pe plasele de la geamuri vara? Trucul util care te scapă de țânțari

De ce trebuie femeile să pună frunze de dafin în șifonier! Trucul util care te scapă de o mare problemă
De ce trebuie femeile să pună frunze de dafin în șifonier! Trucul util care te scapă de o mare problemă[Sursa foto: freepik]

Fiecare dintre noi s-a confruntat cel puțin odată în viață cu apariția unui miros neplăcut în șifonier. Ei bine, acest lucru este complet normal deoarece, hainele păstrate în locuri închise încep la un moment dat să miroase neplăcut.

În acest caz, există o serie de trucuri care te pot ajuta să rezolvi această problemă, iar printre ele se numără și folosirea frunzelor de dafin.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Tot ce trebuie să faci este să pui foile de dafin în pungi mici de material și să le așezi printre haine sau sub ele.

Este important să schimbi pungile cel puțin odată la două săptămâni, pentru ca aroma să fie mereu proaspătă. De asemenea, frunzele de dafin pot fi folosite și ca un aliat de nădejde împotriva moliilor, contribuind la îndepărtarea dăunătorilor care se înmulțesc în șifonier.

Beneficiile neștiute ale frunzelor de dafin

Citește și: Ce se întâmplă dacă se pune bicarbonat de sodiu peste saltea. De ce ar trebui să încerci acest truc simplu!

De ce trebuie femeile să pună frunze de dafin în șifonier! Trucul util care te scapă de o mare problemă
Beneficiile neștiute ale frunzelor de dafin[Sursa foto: freepik]

Fiecare dintre noi folosim frunzele de dafin în bucătărie, pentru a-i oferi mâncării un plus de gust și o aromă specială. Cu toate acestea, foile de dafin au o serie de beneficii neștiute, putând fi folosite și în alte contexte.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De exemplu, frunzele de dafin sunt utile în cazul în care te confrunți cu respirație urât mirositoare. În acest caz, o soluție simplă, însă foarte eficientă în asemenea cazuri, este să mesteci frunze de dafin între mese, cu o oră înainte sau după masă.

Mai mult decât atât, datorită proprietăților antibacteriene, frunzele de dafin pot fi folosite și în tratarea anumitor boli de piele.

Ele sunt utile atunci când ne confruntăm cu diferite erupții cutanate, alergii sau iritații. Tot ce trebuie să faci este să macini frunzele de dafin până când obții o pudră. Toarnă apoi peste ea ulei vegetal și lasă la infuzat în frigider timp de o săptămână. După ce e gata folosește-o ca pe o cremă în locurile cu probleme, de două ori pe zi.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Care este secretul pentru întreținerea covoarelor. Gospodinele pricepute folosesc des acest truc!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies