De ce trebuie să amestece femeile drojdie cu detergent. Trucul util care te scapă de petele de pe haine!

De ce trebuie să amestece femeile drojdie cu detergent. Trucul util care te scapă de petele de pe haine!
De ce trebuie să amestece femeile drojdie cu detergent. Trucul util care te scapă de petele de pe haine!

Află din rândurile următoare cum poți îndepărta cele mai comune pete de pe haine cu ajutorul unui amestec format din drojdie și detergent.

Hainele proaspete și imaculate sunt dorința oricărei femei care are grijă de ținuta sa și se îngrijește. Cu toate acestea, accidentele casnice există la tot pasul, iar deseori pot apărea anumite pete pe țesături, care nu se lasă duse cu una, cu două.

Din fericire, există o mulțime de trucuri menite să ne scape de petele dificile de pe haine, cum ar fi cele de cafea, vin, iarbă sau alte substanțe grase.

Cu toate acestea, soluția făcută din drojdie și detergent este mai puțin știută, dar foarte eficientă.

Cum scapi de petele de pe haine cu drojdie și detergent

Citește și: Cum să ai perdele alb imaculat. Trucul care îți va schimba viața

De ce trebuie să amestece femeile drojdie cu detergent. Trucul util care te scapă de petele de pe haine!
De ce trebuie să amestece femeile drojdie cu detergent. Trucul util care te scapă de petele de pe haine![Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu multă lume știe că drojdia poate fi folosită și în procesul de îndepărtare al petelor. Combinată cu detergent, aceasta acționează ca un agent puternic de îndepărtare a petelor și, în același timp, ca un înălbitor natural.

Astfel, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase, având rol de a îndepărta chiar și cele mai dificile pete, cum ar fi cele de cafea, vin sau iarbă.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci detergent pudră cu drojdie, pe care să le pui într-un lighean cu apă rece. Ulterior, adaugă acolo hainele, așteaptă câteva minute ca soluția să acționeze și spală-le manual. Este foarte important ca această metodă să fie folosită doar în cadrul spălării manuale a hainelor deoarece, în mașina de spălat automată, drojdia se comportă imprevizibil la viteze mari în timpul centrifugării și în prezența apei foarte fierbinți, putând păta hainele și înfunda scurgerea.

Trucul inedit care te scapă de mirosurile neplăcute și curăță impecabil hainele

Citește și: De ce trebuie femeile să pună boabe de cafea în șifonier. Trucul util care te scapă de o mare problemă!

Trucul inedit care te scapă de mirosurile neplăcute și curăță impecabil hainele
Trucul inedit care te scapă de mirosurile neplăcute și curăță impecabil hainele[Sursa foto: freepik]

Un alt truc pe care ar trebui să îl știe gospodinele este acela care te scapă de mirosurile neplăcute și curăță hainele impecabil în urma spălării.

Tot ce trebuie să faci este să adaugi apă carbogazoasă în ciclul de spălare.

Potrivit Spynews.ro, bulele de dioxid de carbon din băuturile carbogazoase au o proprietate uimitoare, fiind capabile să pătrundă în țesături și să elimine particulele de murdărie.

Atunci când adaugi această apă în mașina de spălat, bulele de CO2 se eliberează în timpul ciclului de spălare și pătrund în fibra hainelor.

Astfel, ele descompun și îndepărtează impuritățile, inclusiv mirosurile neplăcute, care s-au acumulat în țesături.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

De ce trebuie femeile să pună o pungă de oțet pe robinetul din bucătărie. Trucul util care te scapă de o mare problemă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies