De ce trebuie să pună femeile frunze de dafin în apa cu care spală podeaua. Trucul neștiut cu efect surprinzător!

De ce trebuie să pună femeile frunze de dafin în apa cu care spală podeaua. Trucul neștiut cu efect surprinzător!
De ce trebuie să pună femeile frunze de dafin în apa cu care spală podeaua. Trucul neștiut cu efect surprinzător!

Află din rândurile următoare care sunt beneficiile frunzelor de dafin puse în apa cu care speli podeaua.

Procesul de curățare al locuinței cu siguranță că include și spălarea podelelor, care deși pare o treabă ușoară, de multe ori poate constitui o adevărată problemă, mai ales atunci când trebuie să alegem soluția pe care o folosim pentru acest lucru. În acest caz, multe persoane își doresc în același timp să găsească o soluție care să lase podelele curate și să aibă un miros plăcut în locuință, dar să nu fie toxică, mai ales dacă în casă trăiesc și copii sau animale de companie.

Din păcate, cele mai multe produse de curățenie care sunt prezente pe piață au diferite ingrediente toxice, iar de aceea, ar trebui evitate.

În acest caz, există un truc util care te poate ajuta să cureți podelele cu o soluție naturală și deloc costisitoare.

De ce să pui foi de dafin în apa cu care speli podelele

Citește și: De ce trebuie femeile să pună o pungă cu oțet pe robinetul de la bucătărie. Trucul util cu multiple beneficii!

De ce trebuie să pună femeile frunze de dafin în apa cu care spală podeaua. Trucul neștiut cu efect surprinzător!
De ce trebuie să pună femeile frunze de dafin în apa cu care spală podeaua. Trucul neștiut cu efect surprinzător![Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Frunzele de dafin sunt unul dintre cele mai versatile condimente, care de-a lungul timpului au avut multiple întrebuințări, fiind folosite atât în alimentație, cât și pentru producerea produselor artizanale, cum ar fi săpunuri de casă sau prepararea uleiurilor esențiale.

Nu multă lume știe, însă, că acestea pot fi folosite și pentru curățarea locuinței, iar rezultatul este unul de-a dreptul fenomenal.

Frunzele de dafin sunt foarte bune pentru curățarea diferitelor suprafețe, mai ales că lasă și un miros plăcut în casă.

Tot ce trebuie să faci pentru a spăla podelele cu frunze de dafin este să pui apa în găleata pentru mop, așa cum faci de obicei.

Apoi, rupi o mână de foi de dafin și le adăugi în apă. Lasă-le să se amestece cu apa timp de cinci minute, apoi poți spăla podelele cu această soluție. Mirosul lăsat în casă în urmă curățeniei va fi unul plăcut, iar podelele tale vor fi cu siguranță strălucitoare.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Alte beneficii ale frunzelor de dafin

Citește și: De ce trebuie femeile să pună frunze de dafin în șifonier! Trucul util care te scapă de o mare problemă

Beneficii ale frunzelor de dafin
Beneficii ale frunzelor de dafin[Sursa foto: freepik]

Pe lângă utilitatea lor în domeniul gastronomic și trucul util pentru curățarea podelelor, foile de dafin pot fi folosite și pentru combaterea stresului și anxietății, având proprietăți calmante.

Mai mult decât atât, acestea sunt utilizate și în tratarea durerilor reumatice. În acest caz, frunza de dafin este folosită local. Zdrobește o mână de foi de dafin uscate și pune-le într-un borcan cu un litru de ulei de măsline și coaja unei portocale. Închide, agită și lasă să stea timp de 20 de zile. Poți folosi această soluție pentru a masa mușchii și articulațiile, notează Impact.ro.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce trebuie să pună femeile în găleata cu apă, atunci când șterg podeaua! Trucul util pentru podele strălucitoare

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies