De la catwalk la garderobă. Cum să adoptați cu stil tendințele de modă 2024

moda 2024
Cum să adoptați cu stil tendințele de modă 2024

Tendințele în ceea ce privește moda se schimbă de la an la an. Însă știați care sunt acestea în anul 2024?

Aflați în rândurile următoare care sunt mai exact tendințele în ceea ce privește moda anului 2024. 

 

10. Piele lăcuită

Se pare că revine în trenduri pielea lăcuită, în a nul 2024, ba chiar mai mult, aceasta va fi o tendință extrem de mare în acest an, în ciuda faptului că nu a mai fost văzută în prim plan în ceea ce privește moda anilor anteriori.

Cu toate acestea, designerii au scos nenumărate perechi de pantofi din piele lăcuită și accesorii și nu numai, ceea ce înseamnă că vor fi din ce în ce mai accesibile în noul an. Cu toate acestea, există și nenumărate articole vestimentare care vor prelua acest trend, și pe care cu siguranță ar trebui să le aveți în garderobă. 

Citește și: Trei tendințe de frumusețe care vor fi la modă la începutul anului viitor

Cum să adoptați cu stil tendințele de modă 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Tricotaje la modă în sezonul de iarnă 2023-2024

9. Colanți 

Se pare că și colanții revin în anul 2024, și nu ne referim la cei colorați și de diverse modele, ci la cei simpli, închiși la nuanțe, de preferat negri. În ciuda faptului că există nenumărate persoane care poate nu vor lua ca atare acest trend, odată cu înaintarea în anul 2024, cu siguranță vă veți obișnuit cu acest trend, dat fiind faptul că puteți purta colanții și cu

diverse articole vestimentare supradimensionate, cu cizme înalte, cu blazer sau topuri lungi și multe alte astfel de alegeri, cu care cu siguranță veți face anumite ținute extrem de potrivite. 

moda 2024 femei
Cum să adoptați cu stil tendințele de modă 2024[Sursa foto: freepik]

8. Metalice și paiete 

Chiar și materialele metalice sau chiar și paietele vor reveni în anul 2024, indiferent că este vorba despre o rochie, o fustă sau un alt articol vestimentar.

Această tendință o să fie văzută ca fiind extrem de distractivă, în special pentru persoanele care sunt determinate să abordeze un astfel de stil, deseori, însă se poate purta extrem de clasic, dacă veți alege ca o astfel de piesă vestimentară să o puneți în combinație cu un top clasic, astfel încât să mai domoliți puțin din strălucirea oferită de respectivul articol vestimentar. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

tendinte moda 2024
Cum să adoptați cu stil tendințele de modă 2024[Sursa foto: freepik]

7. Fuste maxi 

Nu trebuie să uităm nici de fustele maxi din denim, care cu siguranță vor reveni în anul 2024, însa totodată trebuie să luăm în calcul faptul că aceste articolele vestimentare vor avea un stil mai minimal, în comparație cu cele din anul 2023. Indiferent că este vorba despre o rochie sau despre o fustă, acestea vor rămâne întotdeauna elegante și minimale, iar dacă vă doriți să adăugați un plus de interes ținutei, le puteți atașa la o ținută în care se află și un alt articol

vestimentar din dantelă sau cu diverse volănașe. 

tendinte fashion 2024
Cum să adoptați cu stil tendințele de modă 2024[Sursa foto: freepik]

6. Sacouri strânse 

Și sacourile mai strânse și mulate se vor afla în tendințele anului 2024, chiar dacă au existat și în anul 2023, mai ales în sezonul de toamnă, acestea se vor păstra cu siguranță și anul viitor. Vor rămâne în tendințe și sacourile supradimensionate și relaxate, însă vor reveni în forță cele care sunt și mai strânse și mai mulate, astfel încât să le dăm uitării pe cele tăiate și decupate, cu umerii puternici și să ne reîntoarcem la cele clasice, însă

totodată elegante și în tendințe. 

Cum să adoptați cu stil tendințele de modă 2024[Sursa foto: freepik]

5. Topuri mai lungi 

De asemenea, dat fiind faptul că în anul 2023 s-au aflat în tendințe topurile mai scurte, în anul 2024 se reîntorc cele mai lungi. Indiferent că este vorba despre tricouri, bluze sau pulovere, cu siguranță ar trebui să ne asigurăm de faptul că acestea sunt mai lungi și mai structurate sau chiar supradimensionate. Trebuie să ne asigurăm de faptul că orice articol vestimentar pe care îl achiziționăm se potrivește și cu structura corpului nostru, în special atunci când vine vorba despre topurile mai lungi, pentru că ne dorim să ne pună în evidență indiferent de locul în care le purtăm. 

Cum să adoptați cu stil tendințele de modă 2024[Sursa foto: freepik]

4. Piele și denim 

Revin în tendințe atât pielea cât și denimul în anul 2024, însă totodată revin ținutele care sunt formate complet din articole vestimentare fie din piele sau din denim. Indiferent că este vorba despre o fustă, o pereche de pantaloni, o jachetă, topul și așa mai departe, cu siguranță acestea vor reprezenta o tendință foarte mare în anul 2024.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

articole vestimentare la moda 2024
Cum să adoptați cu stil tendințele de modă 2024[Sursa foto: freepik]

3. Articole vestimentare clasice 

Nu trebuie să uităm nici de articolele vestimentare clasice, acestea care nu se vor demoda niciodată, motiv pentru care se vor afla în tendințe și în anul 2024, dar cu siguranță și în anii care urmează. Este vorba în special de tricourile albe, dar și de cămășile albe, care se pot adăuga în orice ținută vă doriți, astfel încât să rămâneți elegante și clasice indiferent de locul în care trebuie să ajungeți. Astfel, ar trebui să le preferați pe acestea întotdeauna, în schimbul celor florale și care au diverse modele, dat fiind faptul că trebuie să existe și un echilibru în toate articolele vestimentare purtate, astfel încât să nu dați greș cu ținuta abordată. 

Cum să adoptați cu stil tendințele de modă 2024[Sursa foto: freepik]

2. Cămăși în stil polo 

Revin în tendințe și cămășile dar și tricourile în stil polo, în special în anul 2024 atunci când acestea se vor afla printre preferințele nenumăratelor persoane, fie că acestea vor fi din cașmir sau din bumbac. Există nenumărate versiuni dar și stiluri diferite în ceea ce privește acest articol vestimentar, iar în plus, se poate purta pentru o ținută lejeră și elegantă totodată, chiar și cu o pereche de blugi, la care veți adăuga o cizmă foarte drăguță, dar și un accesoriu, precum o geantă pe măsură. 

Cum să adoptați cu stil tendințele de modă 2024[Sursa foto: freepik]

1. Veste 

Bineînțeles că și vestele vor rămâne încă în tendințe și în anul 2024, chiar dacă s-au aflat în tendințe și în anul 2023, în special cele care sunt dintr-un material de pulover. Acestea nu se vor demoda niciodată, în special în anul 2024, atunci când acestea se vor purta și ca top, dar și peste alte articole vestimentare, pentru a face din ținuta noastră una elegantă, dar totodată și clasică. 

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

Cum să adoptați cu stil tendințele de modă 2024[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Tricotaje la modă în sezonul de iarnă 2023-2024

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies