De la clasic la avangardist: 5 idei de manichiură mov pentru orice ocazie

De la clasic la avangardist: 5 idei de manichiură mov pentru orice ocazie
De la clasic la avangardist: 5 idei de manichiură mov pentru orice ocazie

Chiar dacă vara este pe sfârșite, manichiura poate să fie în floare în continuare. Însă știai de aceste modele de unghii mov?

Află din rândurile următoare, care sunt modelele de unghii mov pe care le mai poți face în acest sezon de vară, fiind potrivite chiar și pentru începutul sezonului de toamnă.

unghii mov vara 2024
5 modele de unghii mov, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii nude cu fluturi mov

Un prim model cu adevărat deosebit este acesta, unde regăsim nuanța de mov predominantă. Ca bază, pe trei dintre unghii vom aplica o ojă nude, la alegere, iar pe celelalte două unghii, vom aplica o ojă de o nuanță de mov închis.

Pe unghiile nude, vom începe să pictăm modelul de fluturi mov dorit sau putem opta pentru a aplica un șablon cu acest model, în funcție de propriile preferințe. La final, este necesar să aplicăm un strat de lac transparent, pentru mai multă strălucire. Modelul se poate realiza atât acasă, cât și la salon.

Citește și: 5 modele de unghii verzi, pentru sezonul de vară

unghii false model
5 modele de unghii mov, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Citește și: 5 modele de unghii albastre pentru sezonul de vară

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Model de unghii lila cu sclipici și inimioare

Un alt model absolut adorabil  este și cel din imaginea aceasta.

Este un model care se poate face în orice sezon, atunci când vă doriți un model de unghii mai girly, jucăuș. Pentru început, veți avea nevoie de o ojă de nuanța lila cu sclipici, pe care o veți aplica pe toate unghiile. Pentru un plus de strălucire, la propriu, mai puteți adăuga sclipici în plus. Imediat apoi, după ce modelul este uscat, veți începe să aplicați, cu mare atenție, formele de inimă, acolo unde vă doriți.
Modelul poate să aibă mai multe inimi, mai puține, ba chiar puteți forma și modele cu acestea. De această dată, nu mai este nevoia ca la final să aplicați un strat de lac transparent, pentru că riscați să îndepărtați inimioarele atașate.

design unghii de vara
5 modele de unghii mov, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii mov cu flori

Aici regăsim un model floral, dar ca bază tot nuanțele de mov predomină, fie că sunt mai deschise sau mai închise.

Pentru acest model, veți avea nevoie de trei nuanțe diferite de mov, una foarte deschisă, pe care o veți aplica pe trei dintre unghii, mai exact pe cele pe care veți aplica sau picta și modelul de flori, o altă nuanță de ojă lila, pe care o veți aplica pe o singură unghie, iar pe ultima unghie rămasă, veți aplica o ojă mov, dar ceva mai închisă. Toate nuanțele trebuie să fie pastelate, astfel încât să optați pentru un model mai finuț.
Prin urmare, după ce ați aplicat straturile de bază, așa cum ați dorit, veți aplica și șablonul cu flori pe unghiile cele trei unghii asemănătoare sau daca vă pricepeți, puteți alege să le și pictați. La final, daca simțiți nevoia de mai multă strălucire, puteți aplica un strat de lac transparent.

5 modele de unghii mov, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii lila cu sclipici

Un alt model de unghii lila cu sclipici este și acesta.

Diferența dintre acest model de unghii și cel prezentat anterior, constă în primul rand, în nuanța de lila aleasă, iar în al doilea rand, de faptul că sclipiciul nu se va afla pe toate unghiile, ci doar pe două dintre acestea, la alegere. Așadar, imediat ce ați ales ojele dorite, vom aplica oja simplă lila pe trei dintre unghii, iar pe celelalte două, puteți opta pentru două variante: fie aplicați un strat de bază cu nuanță simplă de lila și apoi aplicați sclipici, fie aplicați direct o ojă lila care are sclipici. La final, mai puteți aplica un strat de lac transparent.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

modele de unghii mov
5 modele de unghii mov, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii lila cu flori

Nu în ultimul rând, puteți opta și pentru acest model de unghii lila cu flori. Este un model mai finuț, nu atât de încărcat, dar care cu siguranță vă va plăcea și va atrage atenția asupra manichiurii voastre. Veți avea nevoie tot de o ojă lila, pe care o veți aplica pe toate unghiile, ca strat de bază, iar ulterior, pe trei dintre unghii veți aplica sau picta, în funcție de preferințe, modelul de flori dorit. Nici la acest model nu este nevoie de un strat suplimentar de lac transparent, la final.

design unghii vara 2024
5 modele de unghii mov, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

De la clasic la avangardist: 5 idei de manichiură mov pentru orice ocazie[Sursa foto: freepik]

De la clasic la avangardist: 5 idei de manichiură mov pentru orice ocazie[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

5 modele de unghii albastre pentru sezonul de vară

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies