De la parlamentari la regina frumuseții, femeile ucrainene luptă împotriva Rusiei

Anastasiia Lenna
Anastasiia Lenna luptă împotriva rușilor

Cele mai frumoase femei din Ucraina au renunțat la pantofii cu toc și la hainele scumpe și s-au înarmat pentru război în Ucraina.

În timp ce milioane de bărbați ucraineni se luptă zi de zi pentru soarta țării lor, mai multe femei au decis să le sară în ajutor.

Fotografiile și videoclipurile cu femei ucrainene care se alătură luptei au fost distribuite de mai multe ori pe rețelele de socializare.

O fotografie a deputatului ucrainean Kira Rudik în mână cu o armă a devenit virală.

„Învăț să folosesc #Kalashnikov și să mă pregătesc să port arma. Sună suprarealist, pentru că în urmă cu doar câteva zile nu mi-a venit niciodată în minte. #Femeile noastre ne vor proteja pământul la fel ca #bărbații noștri”, a scris Kira Rudik pe Twitter.
Sâmbătă, vorbind cu India Today, Kira Rudik a spus: „A ține un Kalașnikov îmi dă speranță”.

Citeste si: Ce l-a rugat fiica președintelui Zelenski pe tatăl său: „Indiferent cât de mult o iubesc”

 

„Am fost foarte foarte supărată când a început războiul. Sunt încă foarte supărată. Încă nu înțeleg cum țara vecină [Rusia] și Putin poate refuza Ucrainei dreptul de a exista și sunt foarte supărat că trebuie să îmi părăsesc orașul și familia mea este amenințată și suntem puși cu toții sub amenințare doar pentru că dictatorul nebun ne spune asta”, a spus Kira Rudik.

 

„Îmi protejez familia și organizez grupul de rezistență care luptă cu rușii pe străzile noastre pentru că trebuie să se întoarcă de unde au venit din pământul nostru, pentru că suntem o țară independentă și ne vom proteja suveranitatea indiferent de situație, pentru că eu vreau copiii mei să locuiască în Ucraina, pe care o construiesc pentru ei, nu pentru un Vladimir Putin”, a spus Rudik.

Citeste si: Președintele Ucrainei acuză că Rusia a tras intenționat în centrala nucleară: „Este sfârșitul a tot, sfârșitul Europei”

Fosta Miss Ucraina luptă împotriva rușilor: „Oricine trece granița va fi ucis!”

Rudik nu este singura femeie care a decis să participe în războiul din Ucraina.

Anastasiia Lenna, care a reprezentat Ucraina la concursul de frumusețe Miss Grand International 2015, și-a dat jos coroana pentru a-și apăra țara. Fosta regină a frumuseții a încărcat câteva fotografii în care poate fi văzută purtând arme.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Anastasiia Lenna
Anastasiia Lenna luptă împotriva rușilor[Sursa foto: Instagram]

„Toți cei care trec granița Ucrainei cu intenția de a invada țara vor fi uciși!” a spus frumoasa șatenă într-o postare de pe contul său de Instagram, publicată sâmbătă, 26 februarie.

Între timp, deputatul Lesia Vasylenko a cerut străinilor să se alăture Ucrainei pentru a rezista invaziei ruse a țării.

Lesia Vasylenko
Lesia Vasylenko este deputat al Ucrainei[Sursa foto: Twitter]

Lesia Vasylenko a spus: „Suntem o țară în război complet. Nu există timp ca cineva să-ți dea antrenament și lecții. Toată lumea este ocupată cu sarcinile sale.”

În loc să urez tuturor o prima zi fericită de primăvară, urez #Ucrainei o a șasea zi fericită de viață. Astăzi nu sunt flori 🌸și ☀️. Astăzi ne trezim și ne îmbrăcăm pentru supraviețuire. Aproape o săptămână în război”, scria Lesia Vasylenko pe 1 martie 2022.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies