De necrezut! Cercetătorii au descoperit de ce românii sunt rezistenți la coronavirus

pandemie de coronavirus, cercetătorii, rezistenți, infecția, românii
pandemie de coronavirus, cercetătorii, rezistenți, infecția, românii

În plină pandemie de coronavirus, cercetătorii au descoperit că românii sunt mai rezistenți la infecția cu noul coronavirus.

Se pare că în plină pandemie de coronavirus, avem parte și de vești extrem de bune. Potrivit cercetătorilor de la Universitatea din Gent, Belgia, românii ar fi mai rezistenți în fața noului coronavirus, grație predispoziției genetice a românilor. Se pare că acesta este și motivul pentru care am avea un număr redus de cazuri de infectare, precum și de decese, față de alte țări din Uniunea europeană, pe care coronavirusul le-a îngenuncheat.

Citeste si: Exclusiv kfetele! Pot câinii sau pisicile să ia COVID-19? Tot ce trebuie să știi despre îngrijirea animalelor de companie!

pandemie de coronavirus, cercetătorii, rezistenți, infecția, românii
pandemie de coronavirus, cercetătorii, rezistenți, infecția, românii

Românii sunt mai rezistenți la coronavirus față de alte popoare!

Deși pandemia de coronavirus a afectat o mare parte din statele de pe glob, trebuie să remarcăm faptul că nu toate țările au fost lovite din plin de COVID-19, așa cum s-a întâmplat în cazul Italiei, Spaniei și Franței.

În țările scandinave, precum și în România, au fost raportate mai puține decese cauzate de COVID-19 și nici gradul de infectare nu este la fel de ridicat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Adevărul despre gena care îi protejează pe români de coronavirus! Un profesor specializat în genetică din Timișoara a confirmat studiile belgienilor!

pandemie de coronavirus, cercetătorii, rezistenți, infecția, românii
pandemie de coronavirus, cercetătorii, rezistenți, infecția, românii

Cercetătorii de la Facultatea de Medicină și Științe ale Sănătății de la Universitatea Gent din Belgia, consideră că predispoziția genetică a locuitorilor influențează foarte tare numărul de infectări și de decese, fapt ce se aplică și în cazul țării noastre, românii find puțin mai rezistenți la coronavirus.

“Pentru a lupta împotriva virusului mai eficient, ar trebui să fim mai atenți la cine locuiește în aceste țări și la modul în care aceste populații sunt diferite din punct de vedere genetic, ” a dezvăluit profesorul Joris Delanghe.

Citeste si: Tot ce trebuie să știi despre COVID-19! Organizația Mondială a Sănătății demontează mituri despre coronavirus, trebuie să citești asta!



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Declarație pe proprie răspundere: Ce vor scrie credincioșii de Paște

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies