”De omul ăla a zis că a fost un înger care m-a salvat.” Rita Mureșan a fost la un pas de moarte! Ce dezvăluiri cutremurătoare a făcut vedeta, după ce a suferit un preinfarct

”De omul ăla a zis că a fost un înger care m-a salvat.” Rita Mureșan a fost la un pas de moarte! Ce dezvăluiri cutremurătoare a făcut vedeta, după ce a suferit un preinfarct
”De omul ăla a zis că a fost un înger care m-a salvat.” Rita Mureșan a fost la un pas de moarte! Ce dezvăluiri cutremurătoare a făcut vedeta, după ce a suferit un preinfarct

Rita Mureșan a făcut o serie de mărturisiri cumplite despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa. Iată ce a declarat vedeta!

Rita Mureșan se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite creatoare de modă de la noi din țară. Recent, vedeta a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare despre cum a scăpat de moarte și cum viața ei s-a schimbat complet, din acel moment.

Rita Mureșan a suferit un preinfarct în stradă

Astfel, în cadrul unei emisiuni TV, Rita Mureșan  a povestit că se afla, în urmă cu un an și jumătate, în oraș pentru a cumpăra un cadou pentru botezul prietenului ei.

Însă, de îndată ce a ieșit dintr-un magazin, vedetei i s-a făcut rău iar privirea sa devenise încețoșată. Cu toate astea, tot ce a putut vedea a fost un om care s-a îndreptat spre ea și care i-a oferit indicații despre ceea ce trebuie să facă, iar ulterior i-a administrat o pastilă care a ajutat-o să își revină.

”Acum 1 an și jumătate a fost o întâmplare care m-a dat peste cap.

Avea legătură cu un membru foarte drag al familiei mele. Eu am crezut că m-am descurcat onorabil. Am ținut post 7 luni, rugăciune, ca să fie bine și e bine. Dar, în momentul respectiv, am fost nevoită să fiu cea mai puternică din familie, pentru că toată familia a început să cadă. A fost un șoc. Șoc și groază. Eu am preluat frâiele. Chiar am fost stâlp. Și a trecut cam 1 an.
Și am plătit nota de plată. În conștient, am considerat că am rezolvat și am trecut, și m-a lucrat subconștientul pe la spate. Într-o zi de sâmbătă, când eram în oraș să iau un cadou pentru botezul prietenului meu, am ieșit din magazin și mi s-a făcut rău. Am simțit că nu mai văd bine, mi se învârtea lumea. M-am așezat pe bordură. Eram cu Nico- ea din față vedea ca mi s-au învinețit buzele, eu vedeam că mi s-au învinețit buricele degetelor, dar nu știam ce am.
Nu mai aveam aer, oamenii treceau stânga, dreapta. Nu am căzut, nu am căzut pe spate. Țin minte că de la depărtare venea un domn cu cămașă albă, cu o pungă de un supermarket. Din toată lumea aia, eu l-am văzut foarte clar cum vine direct spre mine. Venea hotărât. A ajuns în fața mea, a zis: «Deschide gura, ridică limba». Mi-a băgat o pastilă sub limbă și a plecat.
M-a salvat. Am reușit să mă ridic, m-am dus acasă. Nu știam ce am, am zis că e de la căldură. Eu nu am voie să mă bată soarele în cap. Am zis: «Mama, pe 46 de grade am ieșit fără pălărie». Credeam că de la asta mi s-a făcut rău”
, a povestit Rita.

Citește și: „S-au băgat Iisus și Fecioara Maria între noi.” Rita Mureșan, conversație cu mama sa, de pe lumea cealaltă

Rita Mureșan a precizat că a doua zi s-a dus la eveniment, însă nu se simțea deloc în apele sale. Timp de trei săptămâni a îndurat stările de rău, iar mai apoi s-a dus să vadă un cardiolog la îndemnul medicului de familie. Cu această ocazie, vedeta a aflat că a suferit un preinfarct. Din spusele Ritei Mureșan, omul care i-a sărit în ajutor a fost un înger care a salvat-o.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

”A doua zi, m-am dus la botez. Mi-aduc aminte că îmi tremurau mâinile. Eu nu am realizat ce am. Trebuia să îmi dau seama că nu sunt OK. Până și Brenciu a venit la mine și mi-a zis: „Ce ai, honey, că nu ești în apele tale?!». Eram o mică legumă. M-am dus acasă și am mai stat 3 săptămâni în letargia asta, până când doctora mea de familie a zis să mă duc la un cardiolog. Doamna doctor (n.r. cardiolog) mi-a spus ziua, data și ora exacte în care eu am făcut preinfarct. Deci eu atunci, pe stradă, am făcut preinfarct! De omul ăla a zis că a fost un înger care m-a salvat: «Ți-a dat nitroglicerină. Omul acela te-a salvat.» Cred că a fost un înger, efectiv. Știi care e comunicarea mea cu ei. Îngerii, în general, lucrează prin oameni. El a venit mult prea hotărât spre mine”, a mărturisit creatoarea de modă.

Rita Mureșan este sub tratament

Creatoarea de modă a fost nevoită să își anuleze toate proiectele deoarece medicul ei i-a recomandat ca un an să nu se mai streseze. Pentru moment, vedeta se află sub medicamentație și ia multe vitamine deoarece corpul ei a ajuns la anemie, după șocul prin care a trecut.

”De aici încolo, toată viața mea s-a dat peste cap, toate proiectele s-au anulat. Lucram la o colecție pe care voiam să o lansez de ziua mea. Doctora a zis: „Exclus! Cel puțin un an fără stres. Am zile în care mi-e foarte, foarte rău. Dar nu mai sunt atât de dese ca înainte. Sunt pe medicamentație. Iau multe vitamine, pentru că organismul meu, după socul ăla, a ajuns la anemie. Eram vegetariană, dar o bucățică de carne e nevoie sa mănânc. Stările de rău le am acum la 2 săptămâni odată: tahicardie, nu mai am aer și câteodată am și vertijuri. La analize s-a văzut că am un cheag și iau pastile preventiv pentru un AVC. De asemenea, la mine nu crește tensiunea- maximum 13, la mine crește pulsul: am puls și 145, care este enorm. Am și pastile pe care le iau instantaneu. E ca și când aș alerga la maraton, finalistă, dar stau în pat. Nu sunt nici foarte cuminte, dar atunci când mi-e rău mă ține o zi, două ”, a completat Rita Mureșean.

Citește și: Cine este Rita Mureșan. „Mi-a pus viața în pericol”

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Din spusele Ritei Mureșan, fiecare persoană are două frici în viață, mai precis frica de moarte și frica de a nu fi iubit.

”În viață există două mari frici: de moarte și de a nu fi iubit. Din asta ultima derivă toate celelalte frici. Acum, cu eminența apropierii.... că puteam să dau colțul acolo, în iarbă... Eu nu am avut niciodată frică de moarte. Eu știu ce entitate sunt și unde mă întorc”, a mai spus Rita.

Cum a reacționat familia Ritei Mureșan, după ce a suferit un preinfarct

De asemenea, întrebată de reacția familiei, Rita Mureșan a precizat că aceștia au fost destul de agresivi și s-au speriat pentru ceea ce i s-a întâmplat. Vedeta a avut familia și prietenii alături de ea, astfel că se consideră o persoană binecuvântată.

”Poate aveam eu așteptări prea mari de la ei... Adică au fost foarte agresivi, în sensul că «Aoleu, dar de ce ți s-a întâmplat?! Aoleu, să îți iei pastilele...» Mă controlează! Aveam nevoie de puțină compasiune, drăgălășenie, dar ei doar cu heirupul. Gloria a plecat din Thailanda și a venit și a stat 2 luni cu mine. Lui Nelu îi spuneam Gimini și ei Ciocănitoarea Woody. Și dacă beam apă mai pe stânga și nu dreapta, considerau că... Șocul a fost în primul rând pentru mine, că mă credeam invincibilă. Și ziceam: «Cum adică am făcut eu preinfarct?» Analizând, am înțeles: a fost ca o supapă. Că tot adunasem. Mi l-a dat ca eliberare, nu ca avertisment. În continuare îmi fac munca, dar nu mai am energia să ma deplasez eu. Am recomandarea să nu conduc încă. Familia mi-a fost alături, știu că i-am speriat. Dar vreau să le mulțumesc și prietenilor în primul rând că au păstrat secretul și că, de fiecare dată când am avut nevoie, nu mă lasă nimeni singură. Sunt binecuvântată, nu sunt o victimă. Sunt binecuvântată pentru ce mi s-a întâmplat, am avut de învățat.”, a mai precizat ea.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este Rita Mureșan. „Mi-a pus viața în pericol”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies