De unde și cum a început ideea Ilenei Sterp de a scoate zahărul din alimentație pentru o lună de zile. “Sper să pot să duc la final luna asta.”

De unde și cum a început ideea Ilenei Sterp de a scoate zahărul din alimentație pentru o lună de zile. “Sper să pot să duc la final luna asta.”
De unde și cum a început ideea Ilenei Sterp de a scoate zahărul din alimentație pentru o lună de zile. “Sper să pot să duc la final luna asta.”

Ileana Sterp a vorbit despre decizia pe care a luat-o de a scoate zahărul din alimentație pentru o lună de zile.

Ileana Sterp este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte toate noutățile din viața ei personală. Când vine vorba de o idei sau de un truc pe care l-a aflat sau pe care vrea să-l pună în practică, nu ezită de fiecare dată să împărtășească și cu cei care urmăresc și să fie o influență cât mai bună în viața tuturor celor care o iau drept model, așa că a spus că își dorește de nenumărate ori.

De unde a pornit ideea Ilenei Sterp de o lună fără zahăr

Citește și: Ileana Sterp, impresionată de gestul făcut de fiica sa, Carla: „Copiii n-au nevoie de multe jucării, ei se adaptează la orice. Cel mai important este să fim noi alături de ei.”

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cum arată o zi pentru Ileana Sterp, după ce și-a propus să mai slăbească câteva kilograme. „Încerc să mănânc fără zahăr.”

De curând, Ileana Sterp a vorbit despre o schimbare din viața ei personală, astfel că aceasta s-a gândit să scoată de tot din alimentație zahărul pentru o lună, ba chiar a făcut un videoclip pe rețelele de socializare în care a arătat ce consumă într-o zi.

Gustările au fost automat înlocuite de fructe, iar cantitățile au fost micșorate, însă acest lucru este și din cauza faptului că activitățile de peste zi nu prea îi dau voie să aibă un program organizat. Acum, Ileana a făcut un videoclip în care a povestit cum a început această idee de a renunța la zahăr, deoarece vrea să dea jos câteva kilograme în plus, iar totul a fost ca o provocare cu un prieten pentru a merge amândoi pe acest drum.
Și-a propus ca în prima lună să scoată zahărul, deoarece automat scoate foarte multe alte produse din alimentație și poate avea rezultate.  “Am intrat să vă explic un pic de unde provocarea asta a mea de o lună, fără zahăr, de unde a început totul și cum. Am un prieten care are câteva kilograme în plus și cu care am pornit o provocare. Am zis să ținem amândoi, asta a fost prima idee.
Am zis: “hai să ținem amândoi o dietă și să vedem care, cum slăbește și după să continuam. Hai să avem amândoi un început.” Și a zis “bine, de acord.” Am zis că luna asta mea să fie fără zahăr, pentru că atunci când scoți zahărul, automat scoți foarte multe chestii.”,
a povestit Ileana Sterp pe rețelele de socializare.

Ileana Sterp a povestit și cum se simte de când nu mai consumă zahăr.

"Important e că am reușit să mă feresc până acum de lucrurile care conțin foarte mult zahăr și se vede. Mă simt mult mai bine și pot să spun că m-am desumflat puțin. Corpul simte pur și simplu atunci când faci o pauză de la zahăr. Sper să pot să duc la final luna asta. Cred că ce a fost mai greu a trecut. Sunt în ziua 12 și sunt bine.",
a mai spus aceasta. 

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

 

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al stării de sănătate! La ce investigații a fost supusă bruneta: „Au fost niște zile destul de urâte.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Când revine pe scenă maestrul Florin Piersic? Actorul a programat deja primul spectacol la București: "O serie de amintiri care vor rămâne pentru eternitate"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies