Cum arată o zi pentru Ileana Sterp, după ce și-a propus să mai slăbească câteva kilograme. „Încerc să mănânc fără zahăr.”

Cum arată o zi pentru Ileana Sterp, după ce și-a propus să mai slăbească câteva kilograme. „Încerc să mănânc fără zahăr.”
Cum arată o zi pentru Ileana Sterp, după ce și-a propus să mai slăbească câteva kilograme. „Încerc să mănânc fără zahăr.”

Ileana Sterp a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare în care a prezentat ce mănâncă într-o zi, după ce și-a propus să mai slăbească câteva kilograme.

Ileana Sterp este mereu activă pe rețelele de socializare, astfel că de această dată a făcut un filmuleț în care a prezentat pentru urmăritoarele sale cum arată o zi din viața ei, după ce și-a propus să slăbească câteva kilograme. Un aspect foarte important este că tânăra și-a propus să mănânce fără zahăr și a arătat toate combinațiile făcute din prima zi pe acest drum al schimbării.

  „Ziua 1 din provocarea de o lună în care încerc să mănânc cât mai sănătos și să mai slăbesc câteva kilograme, dar în special încerc să mănânc fără zahăr.

Mi-am făcut un smoothie din câteva fructe și legume, apoi am ieșit la o cafenea împreună cu copiii și vecinele mele. M-am întors acasă și am mâncat niște roșii cu brânză de oaie de la mama, care au fost delicioase. Mie-mi place foarte mult combinația asta. M-am întors de la Sibiu, apoi am venit la soacra mea unde eu am mâncat niște couscous cu legume, iar ceilalți au mâncat altceva.
Ziua e gata, așa că stau să mă bucur de razele de soare.”,
a povestit Ileana Sterp.

Ileana Sterp, schimbare în alimentație

Citește și: Ileana Sterp, întâmplare neplăcută cu fiica sa la creșă: „Carla i-a dat un pumn altei fetițe. În fiecare zi Carla ține să îmi spună că nu a mai lovit pe nimeni și eu sunt mândră de asta.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cum arată o zi pentru Ileana Sterp, după ce și-a propus să mai slăbească câteva kilograme[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Care este secretul Ilenei Sterp pentru o supă de găluște perfectă: „Este o rețetă simplă și delicioasă, iar copiii o adoră.”

Tânăra a ținut să facă și câteva mențiuni lângă videoclipul atașat, prin care a spus că nu promovează foamea, doar că aceea este cantitatea de mâncare pe care a reușit să o mănânce într-o zi în care a fost plină de activități și nu a stat foarte mult pe acasă.

Ileana Sterp împarte mereu o mulțime de lucruri din viața ei personală cu toți cei care o urmăresc și dorește să inspire de fiecare dată prin lucrurile pe care le face. 

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

„Nu țin o dietă anume, ci doar încerc să mai slăbesc câteva kilograme. Vreau să mă organizez să merg și la alergat, sper să reușesc. Nu promovez foamea, dar eu astăzi nu am reușit să mănânc mai calumea pentru că am fost aproape toată ziua plecată de acasă.”, a mai scris Ileana Sterp lângă videoclipul postat.

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce spune Ileana Sterp despre pasiunea pentru modă? „ Dacă aș crea ținute după viziunea mea, cred că toată lumea ar arăta cu degetul. Nu toată lumea înțelege arta.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies