Care este secretul Ilenei Sterp pentru o supă de găluște perfectă? „Este o rețetă simplă și delicioasă, iar copiii o adoră.”

Care este secretul Ilenei Sterp pentru o supă de găluște perfectă? „Este o rețetă simplă și delicioasă, iar copiii o adoră.”
Care este secretul Ilenei Sterp pentru o supă de găluște perfectă? „Este o rețetă simplă și delicioasă, iar copiii o adoră.”

Află din rândurile următoare cum prepară Ilean Sterp rețeta sa de supă de pui cu găluște.

Ileana Sterp este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice, dar și idei, sfaturi sau gânduri. Sora lui Culiță este mămica a doi copii și o soție iubitoare, care mereu se îngrijește de nevoile familiei sale. Astfel, ori de câte ori are ocazia, Ileana Sterp pregătește pentru familia sa cele mai gustoase preparate.

De data aceasta, bruneta a pregătit o supă de pui cu găluște și a împărtășit rețeta cu urmăritorii săi din mediul online.

Este o rețetă simplă și delicioasă, iar copiii o adoră.”, a precizat Ileana Sterp.

Rețeta Ilenei Sterp de supă de pui cu găluște

Citește și: Castraveți murați, rețeta Getei Sterp. Când adaugă sora lui Culiță Sterp condimentele și cum face saramura pentru ei? „Se mai pune și hrean, cine vrea.”

Citește și: Ghiveci de legume cu carne de pui, rețeta Getei Sterp. „E un adevărat deliciu, mai ales cu legume din grădină.”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de către Ileana Sterp, pentru supă avem nevoie de următoarele ingrediente:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

  • 300-400 g de carne de pui sau găină;
  • 3 morcovi;
  • 1 rădăcină de pătrunjel;
  • jumătate de țelină;
  • 1 ceapă;
  • 3-4 litri de apă.

Pentru găluște, avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • 3 ouă
  • griș (aceeași cantitate ca cea a ouălor)
  • 3 linguri de ulei sau o lingură de unsoare
  • sare.

Mod de preparare:

Ileana Sterp a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

După ce am curățat legumele, am spălat carnea, le-am pus la fiert în cei 3 litri de apă (dacă scade, mai puteți completa la final).

Când acestea sunt aproape fierte, fac compoziția pentru găluște. Pun ouăle într-un bol și le bat cu un tel, apoi adaug uleiul, sarea și grișul.

Las compoziția să se odihnească aproximativ 10 minute timp în care scot din supă legumele fierte și carnea. Iau supa de pe foc și încep să pun găluștele cu o lingură una câte una (vezi video).

Până termin de pus găluștele, supa nu trebuie să fiarbă, iar după ce am terminat, dau din nou supa la fiert pentru aproximativ 10 minute.

Opresc focul și adaug morcovul fiert tăiat rondele și puțin pătrunjel tocat .”, a spus Ileana Sterp pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ileana Sterp (@sterpileana)



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Burger delicios din carne de vită și brânză topită, pregătit după rețeta lui chef Ștefan Popescu! „Un alt factor important, care garantează un burger de succes este să rumenim chifla.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies