De ziua ei, Angela Similea a fost la mănăstire! Ce tort a primit celebra solistă! FOTO

De ziua ei, Angela Similea a fost la mănăstire! Ce tort a primit celebra solistă! FOTO
De ziua ei, Angela Similea a fost la mănăstire! Ce tort a primit celebra solistă! FOTO

Angela Similea a împlinit 73 de ani, prilej pentru marea cântăreață să dezvăluie fanilor ce a făcut de ziua ei.

Angela Similea a împlinit, recent, trecute 73 de ani, prilej pentru marea cântăreață să dezvăluie fanilor ce a făcut de ziua ei. Într-o postare ridicată pe contul fanilor ei, celebra solistă a povestit cu lux de amănunte cum a decurs aniversarea ei, petrecută în mijlocul prietenilor. 

”Prietenilor mei,

Felicit colegele mele dragi, de zi de nastere, Margareta si Mirabela, fara a-l omite pe Daniel Iordachioaie, si nici pe toti cei aniversati in 9 iulie, dorindu-le Sanatate si sa fie acoperiti de Iubire!

Am inceput ziua aducatoare de ceva racoare,

binemeritata, pornind impreuna cu 9 prieteni spre Manastirea Pantocrator de Draganesti- Vlasca. O manastire, despre a carei existenta am aflat recent. Ghid ne-a fost prietena mea, Maica Heruvima. Drumul placut, cu modificari majore spre bine, cu noi constructii de o parte si de alta, semn ca Romania se dezvolta, a durat aproximativ o ora. Apoi, in mijloc de camp deschis, a aparut o PERLA! Manastirea se inalta frumoasa si stralucitoare si te indeamna la imbratisarea Smereniei si a Iubirii pentru Dumnezeu.
Am pasit intr-o curte superba, iar in fata noastra, impunator, se deschidea Altarul de Vara al Sfintelor Tainelor Liturgice. Ne-a intampinat Parintele Serafim, un preot tanar, puternic si frumos la chip, invitandu-ne in Paraclisul Sfintei Maria Magdalena. Am ascultat un scurt istoric al vietii Sfintei si al locului. Nu va pot descrie emotia ce ne-a coplesit pe toti. In Paraclis, se afla si Baldachinul in care este expus un fragment (mana) din Sfintele Moaste ale Sfintei.
Totul este IMPRESIONANT si energia locului nu se poate descrie in cuvinte. Va recomand sa treceti pragul acestei manastiri, spre Binecuvantare si Ajutor Divin.

Citeste si: Credeai că Ioana Tufaru locuieşte într-o garsonieră sărăcăcioasă? Ei bine, o să rămâi fără cuvinte! Imagini exclusive din casa pe care Gigi Becali i-a dăruit-o femeii!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Parintele ne-a invitat apoi, cu generozitate, la o cafea si o portie de tort, intr-o atomosfera calda, pentru care multumim gazdei.  Intorcandu-ne acasa, au inceput surprizele familiei, prietenilor, finilor si angelistilor care stiau ca in acest an nu am plecat de acasa. Si, uite-asa, incet-incet, s-au terminat si scaunele din casa, si pernele de pe covor, si nu ne-a deranjat ca am stat in picioare, bucurandu-ne de un pahar de sampanie si de aparitia tortului traditional.

Ca si in anii anteriori, scenografa Alina Grecu si mama sa, Doina, mi-au daruit tortul, pe care anul acesta l-au armonizat cu creatia pictorului Alphonse Mucha. Ne-a impresionat pe toti, iar gustul a fost pe masura aspectului! Multumesc, Alina, multumesc Doina!

Doresc sa multumesc, in egala masura, tuturor posturilor TV, radio si altor forme Media, retele de socializare, pentru urari, dar si celor care mi-au trimis direct gandurile si simtirea lor; numarul este coplesitor.


Iata de ce toata viata mea, mi-am inchinat-o, prin cantec, Iubirii!  MULTUMESC TUTUROR CU INTREAGA MEA FIINTA!”, a notat Angela Similea. 

Citeste si: Mirabela Dauer, despre dieta care i-a afectat rinichii

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cât de bine arată Corina Dănilă la 47 de ani, după ce a slăbit 20 de kilograme! FOTO

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies