Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”
Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Ce face Alina Sorescu după ce a anunțat că ea și tatăl fetițelor sale de despart după mai bine de 10 ani. Ce decizie a luat artista.

La câteva luni de la anunțul divorțului de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu încearcă să le ofere fiicelor sale cele mai frumoase amintiri, pentru a depăși mai ușor această separare a părinților.

Artista și-a luat micuțele și a mers într-o zonă superbă din Valea Călugărească pentru a se relaxa cu Raisa și cu Carolina.

Alina Sorescu își dorește să plece în mai multe vacanțe cu cele două fetițe și să petreacă împreună timp de calitate, după ce au trecut prin multe emoții din cauza divorțului.

„Sunt într-o zonă superbă, nu degeaba îi spune Toscana de România, pentru că este o zonă aflată în zona Valea Călugărească, Dealu Mare, o zonă viticolă cunoscută, și este un complex super, după cum vedeți un lac foarte frumos în spatele meu, sunt niște căsuțe în care ne-am cazat, exact ca din povești, colorate.

Fetițele sunt foarte fericite că avem un astfel de loc, se bucură de piscină, ne jucăm, sunt fericite că suntem în vacanță, ca toți copiii.

Stăm câteva zile, în vara asta am decis să plecăm de mai multe ori, mai multe plimbări mai scurte.

Alina Sorescu divort
Alina Sorescu divorteaza de Alexandru Ciucu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cum a fost surprinsă Alina Sorescu, după divorțul de Alexandru Ciucu

E bine că sunt și eu în vacanță, trupa mea e în vacanță, și e un lucru minunat că îmi pot sincroniza vacanțele cu fetițele mele și ne putem distra împreună.

Vreau să-mi încarc și eu bateriile pentru că din septembrie mă așteaptă o perioadă destul de încărcată”, a declarat Alina Sorescu în cadrul unui interviu TV.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu luptă pentru custodia fetelor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se luptă pentru custodia fetițelor, iar judecătorii i-au dat câștig de fiecare dată artistei. În lunile următoare, se va pronunța și divorțul celor doi.

Între timp, Raisa și Carolina au rămas cu mama lor și sunt ferite de toate discuțiile legate de despărțire.

Ce spune Alina Sorescu despre un nou iubit

Cât despre un nou iubit, Alina Sorescu nu se grăbește să cunoască pe altcineva și își dorește liniște și se ferește de orice lucru care ar putea-o discreta.

Citeste si: Alina Sorescu are parte de toată susținerea în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu! Cine o încurajează pe artistă

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alina Sorescu copii
Alina Sorescu a plecat cu fetitele la mare[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: La cine vor rămâne fiicele Alinei Sorescu! Instanța a decis: „În cea mai sensibilă perioadă din viața mea”

În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat dupa ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație.

Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am facut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică.

Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea. Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului ‘Suflet de copil, pe care l-a regizat.

Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a mărturisit cântăreața, în cadrul unui interviu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Albertina Ionescu a fost cerută de soție de Constantin Opriș: „Scriem un nou capitol din viața noastră”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies