“Deciziile și faptele mele nu afectează pe nimeni!” Marcela Fota, mesaj tranșant pentru oamenii care o critică pentru că a reușit să-și refacă viața

“Deciziile și faptele mele nu afectează pe nimeni!” Marcela Fota, mesaj tranșant pentru oamenii care o critică pentru că a reușit să-și refacă viața
Marcela Fota, mesaj tranșant pentru oamenii care o critică pentru că a reușit să-și refacă viața

Cântăreața de muzică populară a oferit o replică persoanelor care continuă să o judece, în legătură cu viața sa amoroasă.

După ce a dezvăluit că și-a refăcut viața pe plan sentimental, la aproape doi ani de la decesul soțului ei, Marcela Fota a stârnit numeroase reacții în mediul online. Deși unii internauți au decis să o felicite pentru acest pas, alții au pus-o la zid pentru relația amoroasă pe care o are în prezent cu un bărbat mai tânăr decât ea. Recent, în cadrul unui interviu, sora Marianei Ionescu Căpitănescu a vrut să ofere o replică celor care o critică pentru alegerile personale.

Iată ce mesaj a avut de transmis!

Citește și: Marcela Fota este culmea fericirii. Ce cadou de milioane i-a oferit bărbatul care îi este alături

Marcela Fota, mesaj tranșant pentru oamenii care o critică pentru că a reușit să-și refacă viața[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu afectează pe nimeni în jurul meu.” Marcela Fota este răsfățată din plin de iubitul ei. Ce a postat artista pe rețelele de socializare

Marcela Fota, replică pentru persoanele care o critică

Marcela Fota a traversat clipe extrem de dificile când soțul ei a încetat subit din viață, în urma unui infarct. Au urmat apoi momente grele și o durere greu de explicat, însă artista a reușit, într-un final, să își găsească puterea de a se ridica și de a-și continua viața, pentru fericirea fiul ei. În prezent, când a hotărât să dea o nouă șansă iubirii, artista s-a lovit de numeroase critici din partea celor de acasă.

Fiind complet sătulă de comentariile răutăcioase, Marcela Fota a oferit o reacție tranșantă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Nimeni nu știe câte nopți am plâns eu de teamă că mi se întâmplă și mie ceva și copilul meu rămâne singur. Nimeni nu știe absolut nimic, lumea știe doar să judece.

De ce? Pentru simplul fapt că oamenii sunt foarte nemulțumiți de viețile lor și atunci stau și analizează. Eu încerc să găsesc în fiecare lucru și în fiecare zi doar partea frumoasă a fiecărei întâmplări. Eu mi-am ales fericirea. Eu mi-am ales să fiu fericită alături de băiatul meu, îmi cer scuze dragii mei, cei care comentați așa, că voi nu puteți accepta faptul că eu am ales, împreună cu băiatul meu, să fim fericiți.
Și ce credeți? Așa vom continua! Fiecare poate să vorbească absolut tot ce vrea, eu am spus și mă repet că, atâta timp cât eu știu că seara, când ajung acasă, pun capul liniștită pe pernă, atâta timp cât deciziile și faptele mele nu afectează pe absolut nimeni, nu văd de ce ar trebui să dau explicații sau de ce ar trebui să fiu trasă la răspundere sau de ce ar trebui să fiu judecată."
, a declarat Marcela Fota.

Citește și: „Nu văd de ce ar trebui să fiu judecată.” Marcela Fota, declarații despre relația ei

Marcela Fota, mesaj tranșant pentru oamenii care o critică pentru că a reușit să-și refacă viața[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Marcela Fota a spus care este adevărul din spatele piesei pe care i-ar fi dedicat-o iubitului

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Marcela Fota, revoltată de atitudinea oamenilor care o critică

Marcela Fota a precizat că nu are de ce să se simtă vinovată pentru alegerile sale făcute din ultimul timp. Artista spune că este liberă să-și trăiască viața așa cum își dorește, iar cei care continuă să o judece și să o critice ar trebui să țină cont de acest lucru.

"Și să presupunem că aș avea o relație cu un bărbat, fraților am o relație cu un bărbat, adică ce am făcut, am spart vreo bancă, am împușcat pe cineva, ce am făcut? Sunt doi oameni normali, liberi, care pot face ce vor, fiecare cu viața lui. Nu vreau să mă afecteze sub nicio formă! Nu înțeleg acum de ce trebuie să fiu pusă la zid, pentru că atunci când am trecut prin cel mai greu moment al vieții mele, pe nimeni nu a interesat.", a mai spus interpreta de muzică populară, pentru o sursă.

Citește și: ,,Nu sunt deloc interesată să vorbesc despre acest subiect.” Cine este iubitul Marcelei Fota

Marcela Fota, mesaj tranșant pentru oamenii care o critică pentru că a reușit să-și refacă viața[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Nu afectează pe nimeni în jurul meu.” Marcela Fota este răsfățată din plin de iubitul ei. Ce a postat artista pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies