Deea Maxer a postat o fotografie emoționantă cu fiica și noul său iubit. Cum se înțelege bărbatul cu copiii artistei

Deea Maxer a postat o fotografie emoționantă cu fiica și noul său iubit. Cum se înțelege bărbatul cu copiii artistei
Deea Maxer a postat o fotografie emoționantă cu fiica și noul său iubit. Cum se înțelege bărbatul cu copiii artistei

Deea Maxer este în culmea fericirii alături de partenerul ei de viață, iar copiii săi îl cunosc pe bărbatul alături de care ea se simte împlinită. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat o fotografie emoționantă în care apare alături de Robert Drilea și fiica ei, Maysa. Cei trei se bucură de momente fericite și se simt minunat împreună.

Deea Maxer și Robert Drilea trăiesc o relație de dragoste ca în filme, fiind unul dintre cele mai solide cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Partenerul artistei se înțelege foarte bine cu copiii ei, iar Deea a împărtășit recent o fotografie emoționantă pe Instagram în care apare alături de Robert și fiica lor, Maysa. Această imagine reflectă fericirea și armonia din relația lor.

Citește și: „Viața unei mame nu este doar despre copii” Deea Maxer, mesaj de susținere după ce a fost criticată pentru faptul că a plecat în vacanță fără copii

Deea Maxer, imagine emoționantă alături de Robert Drilea și fiica ei

Deea Maxer este o prezență activă pe platformele de socializare, unde își împărtășește cu bucurie momentele frumoase din viața sa cu fanii săi. De data aceasta, vedeta a făcut o nouă postare pe contul său de Instagram.

În mediul online, fosta soție a lui Dinu Maxer a împărtășit o fotografie plină de emoție, în care apare alături de fiica sa, Maysa, și iubitul său, Robert Drilea.

Din imagine se poate observa cât de fericiți și împliniți sunt împreună.

Într-un parc, cei trei au imortalizat un moment de bucurie, zâmbind larg și demonstrând că se distrează de minune și că petrec timp prețios împreună.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce relație are Robert Drilea cu copiii ei

Cu câteva luni în urmă, Deea Maxer a avansat în relația fericită pe care o are, prezentându-și deja partenerul său copiilor ei, născuți din căsătoria anterioară cu Dinu Maxer. Robert Drilea s-a îndrăgostit de cei mici și au participat la numeroase activități împreună, arătând astfel că îi place să petreacă timp în compania micuților.

Imaginea emoționantă în care Robert Drilea colorează alături de Maysa, fetița lui Deea Maxer și a lui Dinu Maxer, a fost postată pe Instagram de către fosta soție a lui Dinu Maxer.

Această fotografie arată că micuța îl apreciază pe noul partener al mamei sale.

Citește și: Machiajul ochilor pentru evenimente. Sfaturi, trucuri și tendințe pentru a-ți pune în evidență privirea

 

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Trucuri pentru îngrijirea trandafirilor. Cum să aveți grădina plină de flori magnifice! 

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies