Machiajul ochilor pentru evenimente. Sfaturi, trucuri și tendințe pentru a-ți pune în evidență privirea

Machiajul ochilor pentru evenimente. Sfaturi, trucuri și tendințe pentru a-ți pune în evidență privirea
Machiajul ochilor pentru evenimente. Sfaturi, trucuri și tendințe pentru a-ți pune în evidență privirea

Machiajul ochilor este cel mai important. Însă știați cum îl puteți face cât mai bine cu putință?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact pașii pe care trebuie să ii urmați pentru a avea un machiaj potrivit al ochilor, atunci când vine vorba despre un eveniment important, la care va doriți să atrageți iremediabil atenția.

 

Pasul 1: Prepararea pleoapelor 

Pentru a ne asigura că avem un machiaj potrivit pentru un eveniment la care vom participa, specialistul în make-up, Anca Paraschiv, a menționat faptul că, înainte de toate, trebuie să preparam pleoapele cu baza de machiaj, pe sub fondul de ten.

Atenție însă! Fondul de ten trebuie să aibă factor de protecție.

Pentru astăzi, am folosit o bază pentru machiaj, s-a aplicat baza de machiaj pe sub fondul de ten cu factor de protecție. Nu trebuie să lipsească aceasta.(...) Voi începe cu machiajul ochilor, puteți folosi un șervețel, și aplicăm sub pleoapa inferioară, la baza ochiului și vin și închid colțul extern al ochiului. Este un machiaj destul de rapid îl puteți realiza singuri nu trebuie să apelați la un specialist pentru asta.

”, a subliniat Anca Paraschiv. 

Machiajul ochilor pentru evenimente[Sursa foto: freepik]

Pasul 2: Aplicarea fardului de bază 

Înainte de a machia ochii cu anumite nuanțe mai închise și a-i oferi un contur, este necesar să aplicăm fardul de bază, iar în cazul de față, se recomandă să fie cel de o nuanță de roz pal, cu toate că, în cazul în care suntem blonde sau brunete, putem utiliza orice nuanță ne dorim.

Voi aplica o culoare de roz pal, mult mai facila, aplic pe toată pleoapa mobilă. Aici să avem puțină grijă și să purtăm puțină cantitate de produs. Primul este practic forma, puteam foarte util, dacă aveți părul închis la culoare, putem să aplicăm acest pigment roz pal, dar dacă ești blondă, brunetă, se potrivește aproape orice. ”, a adăugat specialistul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

machiaj de seara pret
Machiajul ochilor pentru evenimente[Sursa foto: freepik]

Pasul 3: Conturarea pliului pleoapei 

Astfel încât, după ce am utilizat un pigment deschis, pentru a ne asigura că am oferit luminozitatea ochilor, putem aplica în continuare și un pigment argintiu, în funcție să culorile pe care ținută noastră pregătită pentru eveniment, le deține.

Următorul pas, vom aplica pigment deschis în colțul intern, pentru luminozitate(...)

am optat pentru nuanțare de argintiu. Ai folosit o pensula naturala pentru pleoape. Este foarte important ca atunci când aplicați prin masaj, să aplicați cu pensule naturale. Dacă vreți o rezistență mai mare puteți să o dați puțin și cu spray fixator. ”, a menționat aceasta. 

machiaj simplu
Machiajul ochilor pentru evenimente[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să te îmbraci cu stil pentru o seară la operă. 5 idei de ținute perfecte pentru acest loc

Pasul 4: Adăugarea culorii principale 

Odată ce, cele două nuanțe au fost aplicate, trebuie să ne alegem și o culoare principală a machiajului nostru pentru ochi, astfel încât colțul extern să fie mai închis, pentru a intensifica machiajul deținut, dar și pentru a se potrivi cu restul ținutei și a nuanțelor aplicate la ochi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Acum e vremea sa închidem foarte puțin colțul extern al ochiului, să intensific. Ea este linia pe care voi aplica identic, pe linia apei. Culoarea o alegeți, exact după cum am vorbit și mai devreme, în funcție de ceea ce purtați, în funcție de dorința voastră. Dacă nu vă simțiți bine cu o anumită culoare, vedeți dacă se potrivește o alta ”, a declarat specialistul. 

machiaj perfect
Machiajul ochilor pentru evenimente[Sursa foto: freepik]

Pasul 5: Aplicarea unui ruj mat, creion si gloss 

Nu în ultimul rând, odată ce machiajul ochilor a fost finalizat, nu trebuie să uităm nici de pata de culoare pe care o vom aplica direct pe buze, utilizând un ruj mat, dar și un creion, în nuanță dorită, iar nu în ultimul rând, și un gloss.

Un ruj mat și creionul pentru conturare, ce nu ar trebui să lipsească in această vară, dar de ce nu, si gloss-ul. ”, a încheiat aceasta. 

machiaj eveniment
Machiajul ochilor pentru evenimente[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum se aplică fardul de obraz. Reguli esențiale pentru un machiaj spectaculos!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Machiaj cu efect de întinerire. Cum să obții un aspect tânăr și fresh prin tehnici și produse de machiaj

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies