Deea Maxer, la un pas de tragedie în timpul nașterii: „Am început să tremur...”

Deea Maxer, la un pas de tragedie în timpul nașterii: „Am început să tremur...”
Deea Maxer, la un pas de tragedie în timpul nașterii: „Am început să tremur...”

Ce s-a întâmplat cu ea.

La o lună după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Deea Maxer și Dinu, soțul ei, au dezvăluit ce s-a întâmplat în ziua în care fetița a venit pe lume.

Cei doi au evitat să vorbească până acum despre acest subiect, însă Deea a fost la un pas de moarte în timpul operației de cezariană. În ziua când a născut-o pe Maysa, au apărut și complicațiile.

„Am asistat la naștere. Din punct de vedere al tatălui era un moment senzațional. Bebelușa era frumușică, rozalie, toate bune, asta până când au început să apară complicațiile. A fost o cezariană pe un uter cicatriceal cu varice interne. Venele interne au început să sângereze. Atunci am început să tremur, ca doctor știam despre ce este vorba”, a declarat Dinu Maxer pentru o publicație.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bebelușul plângea iar Dinu Maxer a întrebat-o pe Deea: ”Alăptezi aici?” Cum a răspuns soția cântărețului?

Citeste si: Deea Maxer și-a alăptat fetița în parc: ”Alăptez aici și oriunde altundeva atâta timp cât ei ii este foame și are nevoie de mine!”

Citeste si: Ultima oră! Deea Maxer a născut- Imagini în premieră, astăzi, la Teo Show

Dinu Maxer se dedică total îngrijirii fetiței

„E foarte micuță, dar vrem să avem un copil sociabil. E foarte cuminte micuța, nu plânge, așa că o s-o luăm cu noi peste tot. Am fost săptămâna trecută la Băile Govora cu ea, s-a comportat foarte bine”, a declarat tăticul Dinu Maxer.

Dacă la Andreas a cam evitat sa schimbe scutece, Dinu și-a intrat acum pe deplin în rolul de tătic model.

„E mai greu acum cu doi copii. Înainte evitam să shimb scutece, dar acum, la fetiță, am învățat să schimb pamperșii”, a mai declarat Dinu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Deea Maxer și-a alăptat fetița în parc: ”Alăptez aici și oriunde altundeva atâta timp cât ei ii este foame și are nevoie de mine!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies