Deea Maxer nu a plecat cu mână goală din apartamentul în care locuia cu Dinu! Ce obiect a luat artista după ea

Deea Maxer nu a plecat cu mână goală din apartamentul în care locuia cu Dinu! Ce obiect a luat artista după ea
Deea Maxer nu a plecat cu mână goală din apartamentul în care locuia cu Dinu! Ce obiect a luat artista după ea

Mulți români au fost surprinși de vestea că Dinu și Deea Maxer au decis să pună capăt relației lor, după aproape 18 ani.

 La început, unii oameni au crezut că aceasta ar putea fi o strategie de promovare sau doar o glumă, însă în timp s-a dovedit că separarea este reală. Acest lucru este susținut și de faptul că artista și-a găsit un nou iubit, Robert Drilea, cu care trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste.

Citește și: „Am avut șansa să devin tată.” Tudor Petruț a renunțat la tot pentru iubire. Ce regretă cel mai mult Șerban din „Liceenii”

Deea Maxer nu a plecat cu mână goală din apartamentul în care locuia cu Dinu

Deea s-a mutat din apartamentul în care locuia împreună cu familia sa și a cumpărat o nouă locuință în același bloc în care a locuit cu Dinu Maxer și copiii lor. Vedeta a semnat actele de achiziție în aceeași zi în care a mers la notar cu fostul ei soț pentru a semna cererea de divorț.

Cu toate acestea, o informație recent dezvăluită este că Deea nu a plecat cu mâna goală din fostul apartament, ci a luat cu ea unele piese de mobilier, printre care și masa de manichiură pe care o avea de când își dorea să lucreze în domeniul frumuseții și să-și deschidă un salon. Bruneta și-a pus masa de manichiură la vânzare, sperând că va obține o sumă considerabilă din vânzarea acestui obiect de mobilier.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce i-a spus Andreas, fiul lui Dinu și al Deei Maxer, tatălui său

După despărțire, Andreas, fiul cel mare al cuplului, a ales să rămână alături de Dinu Maxer, în timp ce Maysa, fiica cea mică, a rămas în grija mamei sale.

Cu toate acestea, această situație nu reprezintă o problemă pentru niciunul dintre părinți, deoarece copiii au oportunitatea de a se întâlni frecvent și atât Dinu Maxer, cât și Deea au posibilitatea să petreacă timp cu cei mici.

Dinu Maxer a dezvăluit recent o întâmplare legată de fiul său și de reacția acestuia atunci când a aflat despre divorțul părinților săi.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Băiețelul meu, Andreas, care are 12 ani și care a rămas cu mine, la un moment dat, spunându-i că eu nu mai pot lupta pentru relație fiindcă consideră că s-a ajuns la final, mi-a spus că e mai bine așa, tocmai pentru că nu ne mai certăm. Pentru băiețelul meu deveniseră un stres certurile noastre.(...) Faptul că copiii se plimbă de la un apartament la altul, aici e genialitatea situației.

Atunci când am divorțat, toată lumea ne-a acuzat că nu ne gândim la copii. Noi ne-am gândit în primul rând la copii și apoi la noi. Am zis așa, cum să facem ca ei să nu resimtă o distanță", a explicat Dinu Maxer, la  WOWnews.

Citește și: „E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui” Cum au reacționat părinții lui Robert când au cunoscut-o pe Deea Maxer



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Am avut șansa să devin tată.” Tudor Petruț a renunțat la tot pentru iubire. Ce regretă cel mai mult Șerban din „Liceenii”?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies