„Degustăm mâncarea pentru nuntă.” Un mare eveniment va avea loc în familia Sterp. Ileana a făcut anunțul

„Degustăm mâncarea pentru nuntă.” Un mare eveniment va avea loc în familia Sterp. Ileana a făcut anunțul
„Degustăm mâncarea pentru nuntă.” Un mare eveniment va avea loc în familia Sterp. Ileana a făcut anunțul

În urmă cu o zi, Ileana Sterp și alesul inimii ei, Daniel Aloman, au mers la un restaurant cu scopul de a degusta preparate pentru nuntă, dar nu pentru Culiță sau Iancu, ci pentru alți oameni foarte importanți pentru ei, finii lor.

Cei doi și-au unit destinele, în urmă cu mai mulți ani, dar acum este rândul acestora, care în scurt timp vor începe o viață nouă, după ce vor spune marele da.

Citește și: ”Am găsit-o în dormitorul lui Iancu!” Ce gest surprinzător a făcut Iancu Sterp, chiar în casa părintească. Mama Geta a dezvăluit totul

Un mare eveniment va avea loc în familia Sterp

Ileana Sterp și soțul ei nu își amintesc ce mâncare au avut la nunta lor. Sora lui Culiță Sterp le-a povestit celor de pe rețelele de socializare despre acest lucru și au mărturisit că în momentul în care au avut cel mai important eveniment din viața lor, nu au gustat preparatele pentru invitați.

„Am venit să degustăm mâncarea pentru nunta finilor. Am fost să degustăm mâncarea pentru nunta finilor noștri și noi tot aici în locul ăsta am avut nunta și l-am întrebat pe Dani dacă mai ține minte noi ce mâncare am avut.

Eu nu mai țin minte deloc, pentru că nu am mâncat nimic la nuntă, nici eu, nici Dani. Sunt curioasă voi, mirilor, cei care ați avut nunta, dacă ați mâncat la nunta voastră și la un moment dat am întrebat la ciorbă, ce ciorbă am avut și Dani a zis că am avut ciorbă de urzici. De urzici am avut?”, a spus Ileana Sterp, în timp ce se afla cu soțul său în mașină.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Soțul ei, o fire mai glumeață, a dat un răspuns ironic, pentru a întreține atmosfera.

„Ciolan cu fasole.”, a răspuns, în glumă, soțul tinerei mămici.

Un mare eveniment va avea loc în familia Sterp.
Un mare eveniment va avea loc în familia Sterp.[Sursa foto: Instagram]

Sora lui Culiță nu își mai amintește detalii de la propria nuntă

Ileana Sterp consideră că motivul pentru care nu își mai aduce aminte atât de multe lucruri este din cauza faptului că a fost o zi mult prea specială pentru a se axa pe astfel de detalii.

„Culmea, chiar nu mai țin minte absolut nimic. Cred că a fost prea faină ziua, încât nu mai ținem minte detaliile astea.”, a continuat Ileana Sterp.

Un mare eveniment va avea loc în familia Sterp.
Un mare eveniment va avea loc în familia Sterp.[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Vine bebe?” Este sau nu însărcinată, iubita lui Culiță Sterp? Vedeta le-a răspuns fanilor



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

“Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista.” Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies