“Vine bebe?” Este sau nu însărcinată, iubita lui Culiță Sterp? Vedeta le-a răspuns fanilor

“Vine bebe?” Este sau nu însărcinată, iubita lui Culiță Sterp? Vedeta le-a răspuns fanilor
“Vine bebe?” Este sau nu însărcinată, iubita lui Culiță Sterp? Vedeta le-a răspuns fanilor

Logodnica lui Culiță Sterp le-a oferit fanilor un răspuns în mediul online, dupa ce s-a speculat că aceasta este însărcinată!

În urmă cu puțin timp, Culiță Sterp  alături de iubita sa au plecat într-o scurtă vacanță la munte. Deși părea că totul merge perfect, cântărețul de muzică de petrecere a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu logodnica sa, în care a destăinuit că tânăra mămică nu are o stare prea bună. Din acest motiv, admiratorii acestora s-au gândit instant la faptul că cei doi așteaptă un copilaș.

Astfel, internauții i-au asaltat cu multe mesaje și au felicitat-o pentru cea de-a doua sarcină pe logodnica lui, Daniela. După valul de reacții din partea fanilor, Culiță Sterp a clarificat întreaga situație pentru a-și liniști admiratorii cu privire la starea sa de sănătate.

„Tot frumoasă e și când îi e rău. Ți-e rău? Ți-a fost destul și bine”, a spus Culiță Sterp, în spirit de glumă, în mediul online, acesta fiind și momentul în care fanii au început să creadă că tânăra mămică este, de fapt, însărcinată.

Iubita lui Culiță Sterp, dezvăluiri despre presupusa sarcină

După ce a primit numeroase mesaje din partea admiratorilor despre o posibilă sarcină, iubita lui Culiță Sterp a transmis, de asemenea, un mesaj în mediul online, în secțiunea de comentarii, pentru persoanele care au felicitat-o atât de rapid pentru presupusa sarcină, fără să se gândească la faptul că stările de rău pot avea multe alte cauze în afară de o sarcină.

„Altceva mai știți în afară de «vine bebe?»”, a fost replica pe care iubita lui Culiță Sterp le-a dat-o admiratorilor ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Dureri de femeie însărcinată.” Ce s-a întâmplat cu iubita lui Culiță Sterp, în vacanță, chiar în vârful muntelui

Este sau nu însărcinată, iubita lui Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Problemele de sănătate ale iubitei lui Culiță Sterp în vacanță

Recent, după ce Culiță Sterp a dezvăluit în mediul online că partenera lui nu se simte bine, aceasta a oferit câteva explicații fanilor ei, moment în care le-a mărturisit că a început să resimtă dureri puternice de stomac, care speră că se vor ameliora după ce va bea un ceai de mentă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu vine bebe, calmați-vă.

Mă doare stomacul foarte tare, nu sunt dureri de femeie însărcinată. Momentan sunt în vârful munților și nu am cu ce să mă tratez, doar Sprite că am auzit că ajută și Dicarbocalm care nu cred că mă ajută la nimic. O să beau și niște ceai de mentă și Doamne ajută! Dar mulțumesc pentru griji și mesaje. Eu nu mă postez așa de obicei, că nu îmi place să mă plâng, dar a zis Culiță să facă puțin haz de necaz.”
, a scris iubita lui Culiță Sterp în mediul online.

Citește și: „Au plâns rău.” Cum a reacționat mama Geta, după tragicul cutremur din Turcia

Este sau nu însărcinată, iubita lui Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

”Femeia care mi-a schimbat viața în bine!” Ce surpriză i-a făcut Culiță Sterp logodnicei sale de Valentine's Day

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies