Delia Matache, suspectă de coronavirus? Cum a reacționat Mihai Bendeac: „Mor...”

delia
delia

Delia s-a întors dintr-o zonă în care au fost persoane depistate pozitiv cu coronavirus.

Veste șoc în shoebiz. Una dintre cele mai iubite artiste din România este suspectă de coronavirus. De mai bine de o lună de zile, lumea întreagă este în alertă, după ce în mai multe zone din Asia au apărut cazuri de coronavirus.

La începutul anului, Delia a fost într-o vacanță de vis în Singapore, iar colegul său de platou, Mihai Bendeac, nu a ratat ocazia de a vorbi despre acest subiect, mai ales după ce a văzut că Delia poartă o mască medicală.

Citeste si: Văduva lui Adrian Pintea, printre călătorii avionului sosiți din Italia: „Rudele s-au panicat îngrozitor”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: ȘOCANT! Coronavirusul nu a pornit din Wuhan. Tot ce trebuie să știi despre coronavirus. Vezi cum te poți apăra de virusul fatal!

Citeste si: Suspiciune de coronavirus în Bucureşti: un profesor venit din Bologna acuză simptomele temutului virus

delia
delia

Ce a făcut Mihai Bendeac după ce a vorbit cu Delia

”Vorbim despre coronavirus?”, vine replica Deliei. ”Imediat vorbim”, se implică Bendeac, ” te aștept de două zile ca pe un cireș copt. Ai fost în Asia trei săptămâni, au fost trei cazuri acolo unde ai fost tu.

În orașul respectiv. Dacă ăla a tușit așa și a venit un vânt… Dacă tot Singaporele e mort, c-a tușit ăla, tu – dacă ești infectată cu coronavirus – tu nu știi. Pentru că simptomele apar după două săptămâni. Tu stai cu noi, eu mă duc acasă, deși acasă nu îmbolnăvesc pe nimeni, dar omul ăsta îmbolnăvește o nevastă, un copil. Fără să călătoresc, mor de la călătoriile ei, a conchis Mihai Bendeac în timp ce Delia Matache încerca să îi explice faptul că nu este ”virusată”.

La un moment dat, Mihai Bendeac a cerut și un termometru pentru a se asigura că nu are febră. În ciuda insistențelor sale, medicii l-au asigurat că temperatura corporală este normală.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

ȘOCANT! Coronavirusul nu a pornit din Wuhan. Tot ce trebuie să știi despre coronavirus. Vezi cum te poți apăra de virusul fatal!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies