Deliciu uşor de gătit. Cum faci caşcavalul pane perfect, cât de groase se taie feliile şi când trebuie mâncat

Deliciu uşor de gătit. Cum faci caşcavalul pane perfect, cât de groase se taie feliile şi când trebuie mâncat
Deliciu uşor de gătit. Cum faci caşcavalul pane perfect, cât de groase se taie feliile şi când trebuie mâncat

Preparat delicios şi uşor de gătit, caşcavalul pane se află pe lista delicateselor. Orice gospodină îl poate face acasă, după reţeta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Şniţelul de caşcaval se face cât ai clipi, dacă se respectă paşii gătirii. 

 

Ingrediente:   200 g caşcaval

 

1 ou

 

1 lingură de faină

 

2 linguri de lapte

 

3 linguri de untdelemn piper  

 

Citeşte cum se prepară pe pagina următoare. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Povestea băiatului diagnosticat cu "sindromul demonului". Refuza să mănânce, avea halucinaţii şi îşi ruga părinţii să-l ucidă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Prăjitura “REGINA TOAMNEI”, un desert pe care îl vei adora! Nu te vei opri până nu vei mânca şi ultima bucată

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies