Denisa Despa a ajuns de urgență la spital, plină de sânge! Ce a pățit dansatoarea: „I-am așteptat pe cei de la savare”

Denisa Despa a ajuns de urgență la spital, plină de sânge!
Denisa Despa a ajuns de urgență la spital, plină de sânge!

Denisa Despa a trăit clipe de coșmar în urmă cu doar câteva ore! Vedeta a dezvăluit că a ajuns pe mâinile medicilor, la urgențe, asta după ce a pierdut foarte mult sânge. Cum s-a accidentat frumoasa dansatoare?

Denisa Despa, una dintre cele mai apreciate dansatoare de la noi din țară, a ajuns de urgență la spital, după ce s-a tăiat la tendonul de la piciorul drept. Frumoasa vedetă a chemat de urgență salvarea, plină de sânge fiind, iar medicii au făcut tot posibilul pentru a-și reveni.

Citeste si: Silviu Prigoană, detalii dureroase despre accidentul în urma căruia și-a pierdut piciorul: „Acolo sus, dacă mă iubea cineva...”

Denisa Despa a ajuns de urgență la spital, plină de sânge!
Denisa Despa a ajuns de urgență la spital, plină de sânge![Sursa foto: Facebook]

Momente dificile pentru Denisa Despa. Cum s-a accidentat atât de tare?

Cunoscuta dansatoare a povestit că se afla la cumpărături în momentul în care i-au scăpat, din mână, două sticle, iar după ce s-au spart s-a tăiat la tendonul de la piciorul stâng. Mai mult decât atât, Denisa Despa a intrat și în panică atunci când a văzut că pierde foarte mult sânge.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Eram la un PECO, ca să îmi cumpăr cele necesare pentru acasă. Am luat mai multe sticle în mână, una dintre sticle mi-a alunecat și s-a spart și mi-am tăiat tendonul de la piciorul drept. Am sângerat foarte, foarte mult! A chemat salvarea. Am observat că era sânge în urma mea! Cum pășeam, cum pierdeam sânge.

Și atunci am realizat faptul că sunt tăiată, nu am realizat că sunt atât de rău tăiată”, a mărturisit Denisa Despa în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Iulia Sălăjan a fost agresată? Fosta soție a lui Alex Bodi a apărut cu o vânătaie pe piept

Denisa Despa a ajuns de urgență la spital, plină de sânge!
Denisa Despa a ajuns de urgență la spital, plină de sânge![Sursa foto: Facebook]

Denisa Despa: „Sunt tăiată patru centimetri adâncime”

Dansatoarea a povestit că nu a avut o experiență plăcută cu echipajul de salvare, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii despre acest subiect. Denisa Despa a fost bandajată, iar mai apoi a aflat că a suferit o tăietură adâncă de patru centimetri.

„M-a bandajat doamna de acolo, mi-a spus să nu mă uit. Am făcut atac de panică că am văzut că era sânge în tot acel PECO.

I-am așteptat pe cei de la salvare, doar că nu m-am putut înțelege cu ei.(...) Mi s-a comunicat faptul că sunt tăiată patru centimetri adâncime”, a adăugat dansatoarea.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Bianca Pop, noi imagini cutremurătoare după ce a anunțat că este însărcinată: „Mi-e rău. O să facă ăștia pușcărie”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies