Dennis Quaid s-a căsătorit în secret cu iubita mai tânără cu 39 de ani

Dennis Quaid s-a căsătorit în secret cu iubita mai tânără cu 39 de ani
Dennis Quaid s-a căsătorit în secret cu iubita mai tânără cu 39 de ani

Dennis Quaid s-a căsătorit în secret cu iubita mai tânără cu 39 de ani. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere. Ce spun cei doi despre eveniment.

Veste de senzație în showbiz. Actorul Dennis Quaid s-a căsătorit în mare secret cu iubita sa. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii săi.
La 65 de ani, cunoscutul actor s-a căsătorit cu iubita sa, care este mai tânără cu 39 de ani decât el, într-un cadru de vis.
De ceva timp, Dennis Quaid se iubește cu Laura Savoie, iar pe 2 iunie, aceștia au decis să își unească destinele într-un resort în Santa Barbara.


Dennis Quaid s-a căsătorit în secret cu Laura Savoie

Actorul în vârstă de 65 de ani și Laura Savoie, cu 39 de ani mai tânără, și-au unit destinele în Santa Barbara, California. Ceremonia celor doi a fost organizată în secret și au avut pastorul ca martor.

Starul a dezvăluit într-un interviu acordat revistei People că diferența de vârstă nu contează deloc.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

👰🤵💍

A post shared by Dennis Quaid (@dennisquaid) on

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Suntem parteneri în relația noastră și în viață. Este iubire. Iar iubirea are doar un mod de a te surprinde.”

Și Laura a vorbit despre soțul său, dezvăluind că găsește putere și forță în maturitatea lui Dennis.

„Ca înțelepciunea pe care Dennis o are. Amândoi a trebuit să trecem prin lucruri pentru a fi cine suntem acum”, a dezvăluit tânăra mireasă.

Citeste si: Ioana și Ilie Năstase se căsătoresc din nou. Unde va avea loc evenimentul?

Dennis Quaid a mai dezvăluit faptul că și credința pe care o împărtățesc amândoi a jucat un rol important în relația lor:

„Suntem amândoi creștini și încă de la început, Dumnezeu a pus o mână în relație. Cred că de acolo vine adevărata putere”, a mai spus actorul.

Dennis și iubita sa își doresc să plece în luna de miere

De asemenea, cei doi își doresc să meargă în luna de miere luna viitoare și se gândesc să țină o petrecere pentru familie și prieteni atunci când va veni timpul.

foto: Hepta.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrița Raven-Symoné s-a căsătorit cu Miranda Maday

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies