Ioana și Ilie Năstase se căsătoresc din nou. Unde va avea loc evenimentul?

Ioana și Ilie Năstase au aruncat bomba. Se căsătoresc din nou. Unde va avea loc evenimentul?
ioana

Ioana și Ilie Năstase surprind din nou. După ce au făcut nuntă în mare secret, acum vine încă o veste bombă. Cei doi soți mai vor o ceremonie, de data aceasta în Turcia.

Ilie Năstase şi Ioana Simion au făcut nuntă în mare secret, în plină stare de alertă. Și cu toate că s-au căsătorit religios, cei doi au anunțat că au planuri mari în viitorul apropiat. După ce se va da drumul la zboruri, cei doi vor încă o ceremonie, de data aceasta în Turcia, pe un vapor, potrivit Okmagazine.

Ioana și Ilie Năstase vor încă o nuntă, în Turcia

Cei doi îndrăgostiți au făcut căsătoria civilă în anul 2019, iar pe cea religioasă acum câteva săptămâni, în mare secret, pe plajă. Ioana a dat vestea pe rețelele de socializare, în momentul în care a urcat o fotografie în care apărea îmbrăcată în rochie de mireasă. Tot soția lui Năstase a vorbit și despre următoarea ceremonie, care va avea loc în Turcia.

Citeste si: Ciprian Marica și Ioana Marcu s-au căsătorit în secret? Detaliul uriaș care i-a dat de gol

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ioana și Ilie Năstase au aruncat bomba. Se căsătoresc din nou. Unde va avea loc evenimentul?
ioana

"Cum dau drumul la zboruri, în Turcia cu noi. Vrem să mai facem o ceremonie acolo, pe un vapor, aşa cum am visat, pentru că eu mi-am luat încă o rochie de mireasă. Dar va fi tot ceva intim, între prieteni”, a dezvăluit Ioana pentru Okmagazine.

Citeste si: CUTREMURĂTOR! Brigitte Sfăt, declarații uluitoare despre Ilie Năstase. ”Mi-a fost frică să nu moară înaintea mea! Nu aș fi suportat!”

Noi am vorbit de multe ori şi mi-a spus că, la prima căsătorie, după naştere nu avea silueta potrivită pentru o rochie de mireasă. Şi eu am băgat la cap că vrea să fie şi ea o dată mireasă şi din dragoste pentru ea am făcut-o şi a ieşit şi foarte bine. Amândoi am zis că am stat doi ani împreună şi că ar fi bine să ne unim şi să rămânem pentru totdeauna", a spus, la rândul lui, Ilie Năstase, despre soția lui.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Sfatul zilei din 10 iulie 2024. O zodie se va întâlni cu o veche iubire

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies