Deschideți discuția: 5 cele mai interesante întrebări pentru cupluri

intrebari interesante pentru prima intalnire
Deschideți discuția: 5 cele mai interesante întrebări pentru cupluri

Există câteva întrebări interesante pe care puteți să le adresați partenerului, pentru a vă cunoaște mai bine. Însă știați care sunt acestea?

Aflați din rândurile următoare, care sunt doar câteva dintre întrebările pe care cu siguranță ar trebui să le puneți viitorului partener sau chiar partenerului prezent, pentru a afla ce perspectivă are acesta, de a vedea lucrurile dintre voi și nu numai.

 

1. Care sunt cele mai mari temeri ale tale?

Deși această întrebare poate părea puțin ciudată, în realitate este un subiect destul de rezonabil pentru discuție.

Ca oameni, frica este una dintre cele mai puternice emoții. Are capacitatea de a ne împinge sau de a ne împiedica să mergem înainte. Începerea unei discuții cu partenerul tău despre ceea ce îl face să se simtă atât de frică duce la o conversație foarte profundă. Când înțelegeți ce vă sperie partenerul și modul în care își gestionează fricile, puteți începe să discerneți cum să le oferiți sprijin și protecție în viața lor.

Citește și: Horoscopul dragostei pentru august 2024. Norocul le bate la ușă nativilor din zodia Vărsător

Deschideți discuția: 5 cele mai interesante întrebări pentru cupluri[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cum să fii mai puțin previzibil în relații

2. Pentru ce ai vrea să fii amintit?

Întrebarea persoanei iubite despre modul în care își doresc ca ceilalți să-și amintească de ei este una dintre cele mai bune inițieri de conversație pentru cupluri. Când ne gândim la ceea ce lăsăm în urmă, aceasta poate influența modul în care ne conducem viețile și obiectivele pe care ni le stabilim. Pentru a obține o înțelegere a ceea ce partenerul tău consideră esențial și valoros, ar trebui să-l întrebați pentru ce dorește să fie amintit.

Pentru a-ți revitaliza valorile și motivația, această discuție vă va aduce pe voi doi mai aproape. În plus, ia în considerare motivele pentru care vrei să fii amintit.

comunicare deschisa cuplu
Deschideți discuția: 5 cele mai interesante întrebări pentru cupluri[Sursa foto: freepik]

3. Ai vreun regret legat de relațiile tale din trecut?

Cuplurile nu așteaptă niciodată să discute despre lucrurile pe care le-au avut într-o relație anterioară. Cu toate acestea, această întrebare poate fi, de asemenea, una dintre cele mai intime care provoacă discuții între cupluri.

Această întrebare întreabă indirect ceea ce partenerul tău a simțit că i-a lipsit din relația anterioară. Sunt șanse ca să regrete faptul că au făcut sau nu au făcut ceva care a fost suficient de important pentru a construi și a menține o conexiune emoțională. Un cuplu poate discuta aceste informații într-o conversație foarte deschisă și pot ilumina succesul unei relații.

intrebari cuplu
Deschideți discuția: 5 cele mai interesante întrebări pentru cupluri[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cât costă un buchet de flori în prima zi de școală! Ce preț au aranjamentele si coșulețele la florăriile din București- kanald.ro

Citește și: "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

4. Când te simți cel mai confortabil în propria ta piele?

Un aspect esențial al personalității de înțelegere a partenerului tău este cunoașterea ceea ce îl mângâie și îl face să se simtă cel mai bine. Vrei să știi ce îi face să se simtă bine, indiferent dacă celălalt semnificativ se simte cel mai confortabil atunci când poartă pantaloni de trening pe canapea sau dacă este transpirat și obosit după o alergare lungă, pentru că sentimentul de mulțumire în sine îi face să se simtă bine.

Cu toții purtăm o mulțime de pălării și purtăm fețe diferite în funcție de locul în care ne aflăm, persoanele cu care suntem înconjurați și activitățile noastre.

ce intrebari sa ii pui viitorului partener
Deschideți discuția: 5 cele mai interesante întrebări pentru cupluri[Sursa foto: freepik]

5. Cum vi se pare căsnicia?

Este, fără îndoială, una dintre cele mai bune modalități pentru cupluri de a începe o conversație. Este extrem de individualizat și necesită un nivel de confort pentru a le împărtăși. Deși conceptul de căsătorie pare a fi un concept care se aplică în mod universal, realitatea este că acest concept și practică diferă pentru fiecare individ. Înțelegerea importanței căsătoriei pentru partener este esențială pe măsură ce relația se dezvoltă. Căsătoria este privită de unii ca pe un parteneriat între două suflete, dar alții o văd ca pe o relație cu reguli diferite. Pentru a înțelege cu adevărat perspectiva celuilalt, trebuie să întrebi, să asculți și să împărtășești.

intrebari interesante pentru cupluri
Deschideți discuția: 5 cele mai interesante întrebări pentru cupluri[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum să fii mai puțin previzibil în relații

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2024: Zodia care va avea parte de ghinion, situații dificile și emoții puternice

VIDEO Ce explicație oferă Antoni și Moldo, în momentul în care Antoni a fost surprins într-o fotografie, în prezența unei tinere. “Se vede că îmi întoarce obrazul să o pup.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies