Descoperă 4 idei de ținute care te vor inspira primăvara și vara aceasta 

Descoperă 4 idei de ținute care te vor inspira primăvara și vara aceasta 
Descoperă 4 idei de ținute care te vor inspira primăvara și vara aceasta 

Primăvara și vara sunt anotimpurile în care garderoba noastră prinde culoare și viață.

Sunt anotimpurile renașterii și ale romantismului, spiritul nostru reînvie odată cu revenirea la viață a naturii, iar acest lucru se poate reflecta și în ținuta ta. Poți începe să uiți încet de puloverele groase și de ținutele în care ești înfofolită, este timpul să îmbrățișezi look-uri care îți oferă libertate de mișcare și prospețime, profită de căldura de afară. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți la stilul tău odată cu venirea primăverii, dacă îți face plăcere să porți culori închise, însă poți fi mai jucăușă cu elementele pe care le combini.

Iată 4 idei de ținute pe care să le alegi primăvara și vara aceasta

1. Rochie cu imprimeu floral și sneakers

Ce alt mod mai bun de a te avânta în combinații de primăvară sau de vară, decât o rochie cu imprimeu floral? Nu doar că aceasta îți pune în evidență feminitatea și delicatețea, dar este și ușor de combinat. Alege o rochie cu un imprimeu floral mai îndrăzneț sau unul mai plăpând, în funcție de personalitatea și preferințele tale. Pentru a avea o ținută de impact potrivește cu o pereche de sneakers albi și astfel vei obține un look comod pentru o zi la muncă sau pentru acele zile în care mergi mult pe jos și ai nevoie de confort, dar totuși vrei un accent feminin.

2. Pantaloni largi de in și crop top

Această ținută este minunată pentru perioadele călduroase, pentru că în sfârșit ai ocazia să îți pui în evidență talia. Pantalonii de in sunt întruchiparea primăverii și a verii, este păcat să nu incluzi acest element în garderoba ta. Dacă asortezi acești pantaloni cu un crop top, vei obține un efect dorit de toate femeile: accentuarea taliei și, din nou, un plus de feminitate. Nimeni nu îți va rezista cu o astfel de ținută. Crop Top-ul îți va oferi șansa de a arată puțină piele într-un mod inocent și jucăuș și te poți juca cu numeroase variante. De asemenea, nu uita să completezi ținuta cu o pereche de espadrile casual de damă pe care o poți găsi pe site-ul celor de la Modlet.ro.

3. Fustă midi și un top simplu

Fustele midi sunt alegerea perfectă pentru că sunt versatile. Le poți include în combinații casual și comode sau în combinații mai elegante, cu o pereche de tocuri. În timpul primăverii și al verii, alege fuste midi în culori îndrăznețe sau cu printuri inedite, pentru a-ți completa starea bună de spirit. Pe lângă aceasta, încearcă să porți un maieu simplu, care să ofere echilibru ținutei. Iată cum vei arăta chic cu un minim de efort.

4. Pantaloni scurți de blugi și o bluză cu umerii goi

Acest outfit este pentru fetele care vor să se simtă libere atunci când este cald afară. Pantalonii scurți de blugi sunt un element clasic vara, iar dacă îi porți cu o bluză fără umeri, vei obține un accent de feminitate. Umerii goi îi vor duce pe cei care te privesc cu gândul la o fată care este încrezătoare în ea și care știe să-și îmbrățișeze toate atuurile.

În concluzie, aceste ținute sunt niște opțiuni la care poți apela pentru a obține un aspect plin de elemente primăvăratice sau care te duc cu gândul la vară. Fie că vorbim de rochii cu imprimeu floral sau de un crop top, există multe variante care te pot inspira și în care te vei simți stilată și delicată, ca o floare de primăvară. 

Sursă foto: Pexels.com



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies