DESCOPERĂ: 5 vedete din Romania care vor naște în 2022

Vedete din România care vor naște în 2022
Care sunt vedetele care vor deveni mame

Vezi mai jos care sunt vedete din România care vor naște în 2022. Iată ce au declarat viitoarele mămici despre sarcină.

Anul 2021 a fost un an extrem de fericit pentru multe vedete din România, care au devenit mămici. Și anul 2022 se anunță un an plin de momente fericite pentru mai multe vedete, care așteaptă cu nerăbdare să își strângă bebelușul în brațe. Iată care sunt vedetele din România care vor naște în 2022.

 

Cine sunt vedetele din România care vor naște în 2022

Irina Deaconescu

Irina Deaconescu
Irina Deaconescu este însărcinată pentru a doua oară[Sursa foto: Instagram]

Frumoasa vloggeriță Irina Deaconescu, logodnica lui Cristi Manea, este însărcinată pentru a doua oară. Tânăra îi va dărui în anul 2022 încă un copil fotbalistului Cristi Manea.

„2+1=4 🤷🏻‍♀️🤰🏻nici anul acesta nu ne înțelegem cu matematica', a scris Irina Deaconescu în cadrul postării de pe Instagram. 'Vă iubesc', a scris Cristi Manea.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare, sarcina pare a fi încă la început, dar au existat și apropiați care și-au dat seama că urmează să se mărească familia înainte

de anunț.

Citeste si: Cristina Șișcanu vrea un al doilea copil? Anunțul i-a uimit pe fani: „Da, ne dorim!”

Adina Butar

Adina Butar este cea de-a doua vedetă care a anunțat la finalul anului 2021 că va deveni mămică pentru prima dată. Soția DJ-ului Markus Schulz, românca Adina Butar, este în culmea fericirii. Frumoasa artistă și soțul său vor avea un băiețel în luna martie 2022.

Adina Butar insarcinata
Adina Butar este insarcinata pentru prima data[Sursa foto: Instagram]

„Decembrie este o lună plină de magie și surprize, așa că suntem fericiți și încântați să anunțăm în sfârșit că bebelușul nostru, Liam, va veni în martie 2022! De ceva vreme visăm la acest moment și abia așteptam să-l împărtășim lumii!

Suntem atât de onorați că sufletul lui ne-a ales ca părinți pentru a-l ghida prin această călătorie frumoasă numită viață și abia așteptăm să-l cunoaștem”, este mesajul emoționant postat de artistă pe conturile ei de socializare.

Alături, aceasta a încărcat și câteva fotografii în care burtica de graviduță este mai mult decât vizibilă.

Citeste si: Theo Rose, retrospectiva anului 2021! Jorge i-a mai adăugat ceva pe listă: „Rămâi și însărcinată anul ăsta...”

Celia

Celia este în culmea fericirii. După mulți ani de așteptare, vedeta a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară.

Superba vedetă care mai are un băiețel o să aibă o fetiță.

„Se pare că vine o fetiță. Ne este foarte greu să decidem numele pentru fetiță. Avem vreo 7-8 variante și nu putem să ne hotărâm și am zis că lăsăm timpul. În momentul când nu o să mai avem ce să facem, va trebui să decidem", a declarat Celia, în cadrul unei emisiuni TV, la scurt timp după ce a dat vestea cea mare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Momentul a venit cum nu se poate mai bine, căci frumoasa vedetă a trecut prin momente grele atunci când a pierdut o sarcină.

Celia insarcinata
Celia este insarcinata pentru a doua oara[Sursa foto: Instagram]

„Vreau să vorbesc despre o anumită greutate prin care am trecut acum, de curând.

Singurul motiv pentru care îmi doresc să vorbesc este că cel mai bun medicament este reprezentat de rugăciune și natură. Am fost acum două luni de zile la pământ, cred că nici familia mea nu știe exact. Am pierdut o sarcină. A fost un șoc puternic, pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina – apucasem să mă atașez de suflețelul din burtică. (…). Nicio secundă nu m-am gândit la acest aspect, nu m-am gândit la asta. (…). A fost un avort reţinut de două săptămâni şi ceva în burtica mea – așa se numește. Putea să fie hemoragie, infecţie, Dumnezeu m-a păzit”, a povestit Celia în cadrul unei emisiuni TV.

Haziran

Haziran și Luis Gabriel au dezvăluit la începutul lunii noiembrie că vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi artiști urmau să devină părinți de gemeni. Haziran a rămas însărcinată cu gemeni, dar din nefericire unul dintre embrioni s-a oprit din evoluție, sarcina fiind ajunsă la 6 săptămâni.

„Baby loading.. ❤️👶🏼 6 weeks 🙏 Suntem cei mai fericiți oameni de pe pământ! Cea mai frumoasă veste pe care am primit-o!”, a scris Haziran în descrierea fotografiei, însă la scurt timp a dezvăluit că unul dintre embrioni nu mai este.

Haziran și Luis Gabriel
Haziran și Luis Gabriel vor deveni părinți în 2022[Sursa foto: Instagram]

„Da, am avut parte de niște complicații chiar de ziua lui Luis, acum câteva zile, am ajuns la spital, am avut sângerări și am aflat ulterior că trebuiau să fie doi săculeți, dintre care unul sau oprit din evoluție și era foarte mic și trebuie eliminat.

 

Like Creața

La numai patru luni după ce a devenit mamă de fetiță, Like Creața a rămas din nou însărcinată.

Like Creața
Like Creața este însărcinată pentru a doua oară[Sursa foto: Instagram]

„Am primit multe întrebări dacă e ok că am rămas așa repede însărcinată, având în vedere că am născut prin cezariană.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Am rămas însărcinată când Eza avea 4 luni. Știam că indicat e să aștepți 1 an sau măcar 10 luni. Văzând că mă simt foarte bine, am zis de ce nu?! O decizie pe care am luat-o fără să mă consult cu medicul meu.

Abia când am fost la control am aflat ce riscuri implica această sarcină. În cazul în care sarcina s-ar prinde fix pe tăietură sau lângă, șansele ca aceasta să se desprindă/desfacă sunt foarte mari, aproape de 100% și asta ar fi dus la alte complicații.

Una ar fi fost să nu mai poți avea copii după ce ai naște, iar sarcina oricum ar fi fost dusă cu greu până la capăt. Evident, contează și cât e de puternic organismul tău și cât de repede se recuperează, dar chiar și așa, e riscant. Ce să zic, m-am jucat de-a D-zeu fără să vreau, dar DUMNEZEU a ales să fim bine.

Bebele s-a prins în partea opusă a tăieturii. Dar prin ce emoții, teamă, frică, deznădejde am trecut în acele clipe, până să aflu că totul e ok, nu doresc nimănui și nici nu mai vreau să trec. Așa că, de atunci nu mai fac nimic de capul meu. Concluzia acestei postări: Întrebați-vă medicul în orice vreți să faceți legat de sănătatea voastră!”, a scris Like Creața pe Instagram la descrierea unei fotografii în care o ține în brațe pe fetița ei, Eza.

În 2021, Nicole Cherry și Gina Pistol au devenit mămici

Anul 2021 a fost un an extrem de important pentru mai multe vedete din România. Nicole Cherry, Gina Pistol, Adela Popescu, Emily Burghelea au devenit mame.

De asemenea, și soția lui Viorel Sipoș, Georgiana, a devenit mămică pentru prima dată.

Dilly Chilly, Deea Codrea, cântăreața Dodo, Geanina de la Exatlon, Cristina Herea, Eli Roman, Andreea Popescu, Larisa Udilă și Andreea Ibacka au devenit mămici în anul 2021.

 

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cristina Ștefania este însărcinată? Iubita lui Speak, cu burtica la vedere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies