Theo Rose, retrospectiva anului 2021! Jorge i-a mai adăugat ceva pe listă: „Rămâi și însărcinată anul ăsta...”

Theo Rose
Theo Rose

Jorge i-a adus aminte cântăreței un lucru foarte important! A spus-o chiar în văzul tuturor!

Theo Rose a făcut retrospectiva anului 2021 și a postat pe contul ei de Instagram un mesaj în care le-a dat de înțeles urmăritorilor că a reușit, cu multă muncă și ambiție, să facă aproape tot ce și-a propus. Este un semn clar că frumoasa cântăreață și-a dus la bun sfârșit toate planurile, atât pe cele din cariera sa, cât și din viața personală. Acest lucru a fost observat și de Jorge, care a ținut să-i amintească artistei un lucru cel puțin interesant!

Citeste si: Geta Sterp, reacție acidă la adresa unor dive de pe Instagram: „De figuri și aere sunteți în stare multe!!!”

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Jorge, către Theo Rose: „Dacă rămâi și însărcinată...”

În secțiunea de comentarii de la fotografia publicată de artistă, Jorge a ținut să facă o remarcă ce i-a pus pe jar pe urmăritorii ei. Tânărul i-a spus artistei că dacă mai rămâne și însărcinată anul acesta, cu siguranță poate spune că le-a făcut pe toate. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Dacă rămâi și însărcinată...le-ai făcut pe toate anul ăsta”, a spus Jorge. Într-o notă amuzantă, Theo Rose i-a dat replica: „Noroc că mai e puțin și se termină anul. Nu cred că apuc să și rămân”.

Citeste si: Larisa Udilă, ținta depresiei postnatale! Vedeta a trecut prin momente cumplite: „Plângeam câteva ore, dar fără oprire”

Theo Rose, despre relația cu Alex Leonte

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, sunt împreună de mai bine de patru ani de zile, iar relația lor este foarte frumoasă și solidă. Cei doi tineri se iubesc enorm, însă artista a mărturisit recent că se mai și ceartă, cum se întâmplă de altfel în fiecare relație.

De curând, solista a făcut noi mărturisiri despre relația pe care o are cu iubitul ei, dar și despre cum reușesc să treacă cu lejeritate peste micile neînțelegeri cu care se confruntă aproape zilnic. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ruxi Opulenta, în vizorul lui Marius Crăciun! Declarații în exclusivitate despre concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Sper să mă cheme...”

Theo Rose și Alex Leonte
Theo Rose și Alex Leonte[Sursa foto: Instagram]

„Pe partea de 'corason', Theo Rose trece prin multe stări.  Acum nu vorbim doar de relația de cuplu, că Alex e aici cu mine, și suntem peste tot împreună, și la concerte și înseamnă mult pentru mine asta.   Am parte de susținere.   În primul rând e și tată și frate și de toate și mă bazez în mai toate lucrurile pe el.

Are o soluție pentru orice, contează mult să ai lângă tine un om, mai ales că e și tânăr.   Îmi place că nu se dă în lături, nu se dă bătut, și dacă îi dau o provocare mult prea mare pentru el, pentru că responsabilitățile au devenit din ce în ce mai mari, nu se dă în lături, mă ajută, face cumva și reușește să facă față!", a declarat Theo Rose, pentru  Ciao.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ștefania apelează la ajutorul fanilor! Ce problemă are logodnica lui Speak: „Deci nu știu ce să mai fac...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies