8 Trucuri de la folosi bicarbonatul de sodiu în rutina ta de frumusețe

8 Trucuri de la folosi bicarbonatul de sodiu în rutina ta de frumusețe
8 Trucuri de la folosi bicarbonatul de sodiu în rutina ta de frumusețe

Bicarbonat de sodiu în frumusețe. Cum poți utiliza bicarbonatul de sodiu în afară de gătit? 8 idei care te vor uimi în privința bicarbonatului de sodiu!

Folosirea bicarbonatului de sodiu în rutină zilnică de înfrumusețare reprezintă cel mai ușor mod de a crea  produse cosmetice chiar de mâna ta. Frumusețea se întreține și cu bani puțini! Dacă încerci să faci economii în privința produselor cosmetice, ai luat decizia optimă pentru tine. Puține femei știu câte produse naturale homemade își pot crea singure, cu câteva ingrediente aflate în bucătăria lor. De la plafar poți cumpăra o serie de uleiuri mirositoare și poți alege dintr-o mulțime de arome ceea ce îți place.

Bicarbonatul este elementul de bază pentru 8 feluri ingenioase în care îl poți utiliza. Gospodinele îl utilizează des în bucătărie pentru gătit, fără să se gândească în câte moduri mai poate fi utilizat. Iată cele mai ingenioase idei ce îți vor răspunde la întrebarea: la ce folosește bicarbonatul de sodiu

Care sunt procedurile prin care îl putem integra în rutina de frumusețe? Îți împărtășim 8 modalități pentru întrebuințare ale bicarbonatului de sodiu!

Citeste si: Cum se curăță eficient bijuteriile din argint. Trucuri eficiente pentru întreţinerea podoabelor

Citeste si: Cum să faci curățenie și să ai mai mult timp liber

1) Bicarbonatul de sodiu este un exfoliant minunat!

Cele mai ușoare scrub-uri pot fi făcute din doar două ingrediente: apă și bicarbonat de sodiu.

Exfoliantul poate fi o alege bună dacă vrei să cureți pielea de impurități sau celule moarte. În loc de apă, poti face o altă combinație pentru scrub din ulei de măsline, cu câteva picături de ulei cu aroma preferată și bicarbonat. Pielea o să fie mai fermă și poți observa că rămâne mult mai catifelată la atingere!

2) Bicarbonatul de sodiu  este și tratament de păr

În atmosfera, părul capilar strânge multe impurități și exces de sebum odată ce trec câteva zile de la ultimul spălat. Senzația de neîngrijit o să te urmeareasca până când ajungi la baie pentru a-l spăla. Amestecă puțin bicarbonat de sodiu în șamponul pe care îl utilizezi și ține pe păr amestecul timp de 10 minute, pentru a putea acționa. Clătește cu apă din abundență și utilizați apoi o mască sau un tratament.

Citeste si: Cum să îți mărești ochii cu ajutorul machiajului? Trei secrete pe care trebuie să le știi!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scrub natural pentru corp cu zaț De cafea| Cea mai bună rețeta de scrub cu zaț de cafea!

3) Bicarbonatul de sodiu ajută la albirea dinților

Este cel mai întâlnit tratament de a alibi dintii chiar la tine acasă! O mulțime de statistici au arătat că pasta de dinți amestecată cu bicarbonat de sodiu poate face o albire mai bună a dinților decât brandurile din comerț. Inclusiv bătrânii foloseau un amestec între bicarbonat de sodiu și sare pentru a se putea spala pe dinți.

Dantura rămâne curată și fără impurități!

4) Bicarbonatul de sodiu este un deodorant natural

Putine persoane știau probabil că transpirația umană nu are defapt miros. Mirosul urât pe care îl poți simți uneori provine din bacteriile găsite în axile tale. Dacă utilizezi bicarbonat în acea zonă, mirosul dispare cu ușurință.

Citeste si: Papanași cu brânză. Rețeta perfectă pentru un desert tradițional delicios

Citeste si: 3 metode prin care poți scăpa de igrasie

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

5) Bicarbonatul utilizat ca tratament pentru acnee

Acneea este una dintre cele mai neplăcute afecțiuni ale pielii și ale grandelor sebacee! Persoanele care se confruntă cu asemenea “erupții” au încercat fel de fel de tratamente cosmetice pentru a stopa acest proces. Amestecă o ligurită de bicarbonat de sodiu cu zeamă de la o lămâie și utilizează amestecul pe timp de noapte. Bicarbonatul funcționează bine pentru a trata erupțiile de pe față sau chiar pentru curățarea punctelor negre.

6) Bicarbonatul de sodiu  utilizat ca tratament matifiant pentru tenul cu exces de sebum

Un ten gras este predispus la puncte albe, negre sau acnee. Bicarbonatul face minuni pentru tenul gras, dacă este utilizat cum trebuie. Amestecă o ligurită de bicarbonat de sodiu și puțină apă călduță. Aplică amestecul rezultat pe față și utilizează câteva mișcări circulare.
Multe femei îți realizează propriile măști cu bicarbonat de sodiu o dată pe săpătămână, pentru a-și curată piele de impurități. Tot ceea ce este important, în acest proces este să nu exgerezi în privința cantității bicarbonatului de sodiu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SoapMakersParadise (@soapmakersparadise)

7) Bicarbonatul de sodiu utilizat ca șampon uscat

Unul dintre cele mai ingenioase este samponul uscat! De câte ori nu ai încercat să ieși grăbită din casă fără să mai ai timp să îți speli părul? Aplică bicarbonat la rădăcina părului pană ce este absorbit de către sebum. Lasă-l puțin și apoi masează pentru a scapa de culoare albă.

 8) Bicarbonatul de sodiu utilizat ca înălbitor de rufe

Cel mai ușor mod de a curata și albi hainele este cu bicarbonatul de sodiu! Funcționează ca un alcalin cum este sarea solubilă, pentru a îndepărta petele și murdăria de pe haine. Odată introdus în apă, începe să își facă treaba în privinta îndepărtării petelor.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Scrub natural pentru corp cu zaț de cafea. Cea mai bună rețeta de scrub cu zaț de cafea!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies