ANDA ADAM: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are noua concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities

ANDA ADAM: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are noua concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities
ANDA ADAM: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are noua concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities

Anda Adam s-a lansat pe piaţa muzicală în urmă cu 21 de ani. Află biografia unei dintre cele mai îndrăgite artiste din România: data nașterii, carieră, căsătorie, copil

Anda Adam  (41 ani) s-a născut pe data de 27 aprilie 1980, în Bucureşti şi este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton. Puţini sunt cei care ştiu cum se numeşte artista în buletin…

“Nu mă uita, aștept să te întorci în viața mea, nu mă uita, stai lângă mine într-o lume rea…” erau versurile pe care le cânta Anda Angelica Adam în mega-hit-ul “Nu mă uită”, lansat în anul 1999.

Practic, aceasta a fost piesa care a propulsat-o în showbiz-ul românesc. Făcând un calcul, rezultă că solista este cunoscută în România de... 22 de ani.

Cine este Anda Adam şi cum a arătat copilăria ei

Citeste si: NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Anda Adam la debut
Anda Adam in anul 1999[Sursa foto: Cancan]

Citeste si: INFORMAȚIE: Cine este RALUKA. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

Ca orice copil al acelor vremuri, Anda a copilărit cel mai mult alături de bunici. Amintirile i-au rămas bine întipărite în minte, Andei și mereu le rememorează cu drag:

„Stăteam mai mult la bunici, părinții lucrau amândoi, taică-meu era campion, sportiv de performanță.

În vacanțe, aveam adevărate ritualuri cu bunicii. Plecăm cu cei din partea tatălui la munte, iar cu bunicii din partea mamei făceam picnicuri. Mergeam cu păturica să mâncăm, la pădure. Am avut o copilărie foarte frumoasă, de care-mi aduc aminte cu placere.” a povestit Anda Adam într-un interviu. Timpul a trecut şi micuţa copil a devenit o tânără care atrăgea toate privirile.

Frumoasei Anda Adam îi plăceau unghiile lungi, purta foarte mult aur galben care contrasta mereu cu pielea ei bronzată și avea apariții extrem sexy întotdeauna.

Piesele vestimentare erau sumare, de cele mai multe ori vedeta purtând doar sutien şi pantaloni mulaţi sau fuste scurte. Fiind mignonă, avea mereu încălțăminte cu tocuri foarte înalte sau platforme. Machiajul era unul strident, iar tânăra Anda avea sprâncene subțiri, exact cum dicta moda anilor respectivi.

Cu formele ei voluptuoase era o tânăra care nu avea cum să nu fie observată și... mereu întorcea toate privirile. După apariția ei alături de RACLA, Anda Adam a primit propunerea de a poza în Playboy. Tirajul revistei a fost fulminant și a existat

chiar şi a doua apariție a ei, în aceeași revistă, spre deliciul domnilor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ani la rând, inclusiv în celebra piesă “Selecta”, pe care a cântat-o cu Alex Velea, Anda a abordat același stil care a consacrat-o, cu părul brunet și cârlionțat. Indiferent dacă purta șapcă sau accesorii de păr, Anda își lăsa părul despletit.

Pe plan muzical, colaborarea cu Marius Moga i-a adus o serie de albume solo şi concerte atât în țară cât și în străinătate.

Viaţa amoroasă amoroasa şi căsătoria Andei Adam

cu cine este casatorita anda adam

Una dintre cele mai mediatizate relaţii ale Andei Adam a fost cea cu Victor Slav. După şase ani de relaţie, în anul 2012, cei doi au pus capăt  relaţiei de cuplu.

Un comunicat oferit de Pro Tv a lămurit faptul că cei doi îşi doreau să meargă pe drumuri separate.

Anii au trecut şi Anda Adam l-a cunoscut pe care care i-a devenit mai târziu, soţ. Sorin Niculescu şi Anda s-au cunoscut în anul 2015 şi câteva luni mai târziu păşeau în faţa altarului. La momentul ceremoniei de căsătorie, Anda era însărcinată. Nunta a fost una fastuoasă, pe malul lacului Snagov şi alături le-au fost sutele de invitaţi.

Anda Adam şi Sorin Niculescu au devenit părinţi în data de 30 noiembrie 2015. Şase luni, artista a ţinut sarcina ascunsă. "Medicul mi-a spus că orice sarcină este sigură abia după ce trece de 12 săptămâni, astfel că și pe părinții noștri i-am anunțat abia după nuntă de luna trecută. Nu am deschis acest subiect față de nimeni altcineva, nu am dat declarații că să nu ajung să vorbim despre un lucru ce nu este sigur 100%. Mi s-a părut corect față de cei care mă iubesc și mă susțin să afle de la mine vestea abia după ce primesc confirmarea medicului că este totul în regulă.”, a declarat artista conform click.ro.

Anda adam varsta

Speculaţiile presei din ultimul timp susţin ideea despărţirii Andei Adam de soţul ei, Sorin. Acesta a declarat într-un interviu pentru Antena Stars: “Orice om este liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline.” a precizat Sorin.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Anda Adam are o nouă relație. Yosif i-a furat inima artistei

In cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam și-a arătat noua bijuterie primită de la omul de faceri din Cluj. Toți cei prezenți au rămas uimiți de vestea pe care le-a oferit-o artista.

„Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif!”, a declarat Anda Adam.  

Anda Adam este noua concurentă de la Bravo ai Stil! Celebrities

Următorul sezon Bravo ai Stil! Celebrities începe în curând şi deja au fost dezaluite primele nume de concurente ale show-ului.

”Imaginea, stilul unei femei constituie o primă carte de vizită, "te poziţionează" în faţa oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în faţa publicului este extrem de important.

Cred că de-a lungul timpului, am reuşit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă defineşte şi mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artişti, ştim că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm. Nu de puţine ori am fost trendsetter în ceea ce priveşte stilul vestimentar, am dat tonul şi în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariţia mea cu breton, în videoclipul "Dacă ar fi", când foarte multe fete au apelat la acelaşi hairstyling. Abia aştept provocarea "Bravo, ai stil! Celebrities". Poate fata!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🔥 𝐀NDA ADAM 🔥 (@andaadam)



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies