Cine este CARMEN BRUMĂ. “Am avut o copilărie frumoasă, pe care am petrecut-o într-un sat de pescari de pe malul Dunării"

cine este carmen bruma
Cine este CARMEN BRUMĂ. “Am avut o copilărie frumoasă, pe care am petrecut-o într-un sat de pescari de pe malul Dunării"

Carmen Brumă (44 ani), iubita lui Mircea Badea a menționat în nenumărate rânduri anumite detalii personale. Atât despre cum a arătat copilăria ei la țară, cât și despre căsătoria cu prezentatorul Mircea Badea și băiețelul lor.

Carmen Brumă s-a născut pe data de 9 mai 1977, în București. Chiar dacă personalitatea TV arată astăzi de invidiat, lucrurile nu au stat mereu așa. În copilărie, Carmen Brumă avea aproximativ 86 de kilograme, dar în ciuda acestui fapt întreaga sa copilărie a fost una fericită, petrecând-o la țară, în satul Vadul Oii, la bunici.

„Unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat a fost că am fost grasă.

Eram pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bombă să plecăm în Moscova, eu visam la America. Am intrat într-o depresie după ce am plecat. Atunci nu am ştiam că este depresie. M-am refugiat în mâncare. Am luat 30 şi ceva de kilograme. Eu nu mi-am dat seama. Şocul acesta a fost când am luat nişte blugi şi nu am reuşit să-i trag mai sus de genunchi,” a
povestit vedeta.

Când a apărut pentru prima dată Carmen Brumă la televizor

Cum a arătat copilăria lui Carmen Brumă

Carmen Brumă susține că a avut o copilărie fericită.

“Am avut o copilărie frumoasă, pe care am petrecut-o într-un sat de pescari de pe malul Dunării, care se află cam la 2 km de podul de la Giurgeni, Vadu Oii.

A fost o alegere bună, pentru că am făcut înot și călărie  încă de mică și am învățat diverse lucruri, specifice vieții la țară, pe care nu ai cum să le cunoști dacă ești copil crescut cu cheia de gât”, susține Carmen Brumă.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografie: data nașterii, vârstă, cine este iubitul ei

Carmen bruma varsta

Cine este Carmen Brumă

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ADINA HALAS. Ce nume are în buletin, concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Un lucru a speriat-o pe aceasta încă din copilărie și așa a rămas și în prezent. Este vorba despre dentiști. Deși nu mai este un copil, teamă s-a instalat și nu a reușit să mai scape de ea. 

Când era mică avea chiar și coșmaruri cu medici stomatologi. Până și sunetul zgomotos de freză din cabinetul dentistului o îngrozea, fără să fie nevoie ca ea să se afle în respectivul cabinet. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Carmen Brumă este căsătorită cu Mircea Badea?

Cine este CARMEN BRUMA

Citeste si: DESCOPERĂ: Cum slăbești 4 kg în 6 zile cu dieta lui Carmen Brumă

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi, Carmen Brumă, a atras atenția încă de la prima emisiune la care și-a făcut simțită prezența, Tele Euro Bingo Show, în anul 1999. Aceasta a atras atenția și datorită relației pe care o are cu prezentatorul TV, Mircea Badea.

Relația dintre cei doi fiind la un moment dat una destul de mediatizată.

Carmen Brumă a mărturisit că partenerul ei de viață, Mircea Badea a cerut-o în căsătorie public, la TV, însă ea a refuzat. Chiar dacă aceasta continuă să pozeze în diverse reviste pentru mirese, nu a făcut încă acest pas. Chiar ea a dezvăluit motivul pentru care nu o face, în ciuda faptului că sunt împreună de peste 20 de ani.

„E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte maritabila (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment.

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a povestit Carmen Brumă într-un interviu. 

Carmen bruma wikipedia

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ALINA LAUFER, soția lui Ilan Laufer

Aceasta este de părere că relația lor poate să reziste foarte bine și fără “acel act de la starea civilă”, pentru că între ei nu a existat niciodată gelozie și totul a decurs bine. Iar pentru ca relația să rămână în acest fel, este necesar ca în relația lor să se ofere în mod egal spațiu, așa cum ar trebui și în orice altă relație. Pentru Carmen Brumă, spațiul reprezintă unul dintre cele mai importante elemente ale unei relații de lungă durată.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Carmen Brumă și Mircea Badea au un băiețel

Cei doi alcătuiesc un cuplu solid și fericit, timp de mai bine de 20 de ani, iar dovada vie o reprezintă chiar băiețelul lor Vlad, în vârstă de 7 ani. Deși sunt destul de discreți și nu oferă prea multe amănunte despre băiatul lor, în egală măsură și despre viața lor personală, personalitatea TV a mărturisit câteva aspecte despre cel mic.

Aceasta este de părere că fiul lor semănă foarte bine cu ea, însă când era mic. Odată ce a crescut, a început să semene din ce în ce mai mult cu tatăl lui, Mircea Badea. În schimb, în ceea ce privește caracterul acestuia și modul de a fi, Carmen susține că seamănă cu amândoi în egală măsură, cel puțin până în acest moment.

Mircea badea sotie

Citeste si: Ilinca Vandici, mesaj special pentru Ruxi după ce a câștigat marele premiu „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7

Atunci când vine vorba de gândul că Vlad a început școala, Carmen Brumă se simte foarte nepregătită și că nici băiețelul nu a îmbrățișat ideea schimbării de la grădiniță, la școală, însă cu timpul a reușit să se obișnuiască.

Carmen a menționat și câteva aspecte despre alimentația lui Vlad, mărturisind că nu s-a implicat în mod direct în acest plan, însă cel mic consumă cam ceea ce consumă și părinții, deoarece vede diversele alimente în casă. Totodată a adăugat că întotdeauna este loc de mai bine, însă în acest moment nu dorește să-l infleunteze într-un anumit mod pe cel mic, dar dacă ei consumă alimente sănătoase, automat și el va consuma la fel.

Carmen bruma copil

Citeste si: Laura Cosoi, noi detalii despre sarcină! Vedeta s-a gândit deja la un nume pentru cea de-a treia fetiță: „Avem o idee. Sigur se potrivește”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Biografie Adina Halas . "Pe Lucian l-am cunoscut la cycling şi după 5 luni ne-am căsătorit."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies