Laura Cosoi, noi detalii despre sarcină! Vedeta s-a gândit deja la un nume pentru cea de-a treia fetiță: „Avem o idee. Sigur se potrivește”

Laura Cosoi, noi detalii despre sarcină!
Laura Cosoi, noi detalii despre sarcină!

În doar câteva luni, actrița va aduce pe lume cel de-al treilea copil, o fetiță pe care abia așteaptă să o țină strâns în brațe!

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, partenerul ei de viață, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar din iubirea lor au rezultat două fetițe superbe, Rita și Vera, care le aduc zâmbete în fiecare zi. Vestea că actrița este însărcinată pentru a treia oară a venit chiar de Crăciun, iar oamenii s-au bucurat enorm să vadă că familia ei se mărește cu încă un membru. Se pare că cei doi vor deveni părinți de fată din nou, iar fericirea pe care o simt este greu de explicat prin cuvinte, după cum a dat de înțeles chiar Laura Cosoi în

ultmul ei interviu. 

Citeste si: Soțul Laurei Cosoi, prima reacție după ce a aflat sexul bebelușului! Ce a spus Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi, noi detalii despre sarcină!
Laura Cosoi, noi detalii despre sarcină![Sursa foto: Instagram]

Laura Cosoi, noi detalii despre sarcină!

Frumoasa actriță și soțul ei, Cosmin Curicăpean și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în anul 2015, iar de atunci și până acum au demonstrat că se iubesc enorm, dovada fiind chiar superba familie pe care și-au întemeiat-o.

Cei doi au împreună două fetițe, Rita și Vera, care vor avea în curând o surioară, căci Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară.

De curând, vedeta a oferit un interviu în care dezvăluie noi detalii despre cum se simte acum și dacă există vreo diferență între sarcina aceasta și celelalte două. Mai mult decât atât, Laura Cosoi a vorbit și despre cum au reacționat celelalte două fetițe la vestea că vor mai avea o surioară peste doar câteva luni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Bine, totul este în grafic, ca să spun așa. Totul este ca la carte, foarte bine se dezvoltă. Am fost foarte bine și eu în perioada aceasta. Nu văd mari diferențe, mi se pare că totul este mult mai așezat. Este totul foarte în tihnă, suntem liniștiți, așteptăm să o vedem la fiecare control.

Familia o așteaptă, surioarele sunt pregătite, întreabă de ea”, a spus Laura Cosoi, potrivit  Impact.

Citeste si: Laura Cosoi, declaraţii emoţionante despre al treilea copil! "Nu vrem să ne oprim..."

Rita și Vera, fetițele Laurei Cosoi
Rita și Vera, fetițele Laurei Cosoi[Sursa foto: Instagram]

Rita, fiica ei cea mare, s-a bucurat nespus de mult să audă că va mai avea o soră, lucru care i-a umplut sufletul de bucurie Laurei Cosoi.

Pe de cealaltă parte, Vera nu și-a putut exprima sentimentele atât de bine, căci încă este foarte mică și nu înțelege situația.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Foarte bine, Rita s-a bucurat foarte tare, cea mică nu a înțeles mare lucru. Rita s-a bucurat și a zis: „Vera, o să ai și tu o surioară!'. E totul foarte frumos, e o perioadă plăcută”, a mai spus artista, potrivit sursei citate anterior.

Laura Cosoi, despre numele pe care l-a ales pentru cea de-a treia fetiță

Vedeta a dezvăluit, în cadrul aceluiași interviu, că s-a gândit deja la un nume pentru cea mică, însă nu vrea să îl dezvăluie acum.

Se pare că nu a fost o decizie atât de grea, dat fiind faptul că, la fel ca în cazul celorlalte fetițe, s-a bazat pe „energia momenului”.

„Da, avem o idee de nume, dar încă nu anunțăm. Cred că se potrivește, întotdeauna cred în energia momentului atunci când aleg un nume și în modul în care rezonează cu noi. Sigur se potrivește”, a mai spus ea.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Gina Pistol, reacție la anunțul Laurei Cosoi că este însărcinată pentru a treia oară! Iubita lui Smiley a uimit pe toată lumea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies