Laura Cosoi, declaraţii emoţionante despre al treilea copil! "Nu vrem să ne oprim..."

laura cosoi si sotul
Laura Cosoi și soțul ei își mai doresc un copil

Laura Cosoi se simte extrem de fericită în rolul de mămică. Vedeta și soțul ei își mai doresc un copil, un băiețel. Ce a declarat frumoasa blondină?

Laura Cosoi recunoaște că rolul de mămică o prinde cel mai bine, drept pentru care vedeta a mărturisit că își mai dorește un copil. Blondina și soțul ei se gândesc la un frățior pentru cele două fetițe minunate pe care le au.

Laura Cosoi și soțul ei își mai doresc un copil, un băiețel

Laura Cosoi și soțul ei se simt fericiți de când au cele două fetițe în viața lor, astfel că dorința de a mai avea încă un copil vine extrem de natural în relația celor doi.

„El e mai pragmatic şi a zis că e foarte greu să spui ce-ţi doreşti atâta timp cât nu poţi controla. Vedea şi un băieţel. De altfel, nu vrem să ne oprim, ne mai dorim copii", spune Laura Cosoi.

Citeste si: Gina Pistol și Smiley și-au văzut fetița! Declaraţii emoţionante!

Laura Cosoi recunoaște că relația cu Cosmin, tatăl celor două fetițe, a venit la timpul potrivit, atunci când cei doi erau destul de maturi pentru a avea o căsnicie asumată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

laura cosoi al treilea copil
Laura Cosoi se vede mămică a treia oară[Sursa foto: Instagram Laura Cosoi]

”Înainte, când eram doar prieteni, nu prezenta datele astea. (râde) Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012, însă de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită, care să mă facă să cred că are alte intenţii. 

Citeste si: Lori Ciobotaru, însărcinată pentru prima dată! Prima imagine cu burtica de gravidă! Felicitări!

Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort. Însă, ani mai târziu, mi-a spus că nu se putea apropia mai mult de mine pentru că lui i se părea că era nestatornic şi eu prezentam toate datele unei femei cu care putea să aibă o familie şi nu era pregătit.

Eu aveam o relaţie stabilă, mereu eram, de fapt, într-o relaţie şi el era într-o relaţie, şi riscam să stricăm o prietenie pentru care niciunul dintre noi nu era, atunci, pregătit”, povestește Laura Cosoi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

laura cosoi copii
Laura Cosoi se simte bine în rolul de mămică[Sursa foto: Instagram Laura Cosoi]

Laura Cosoi a povestit și despre un episod amuzant din viața ei, de pe vremea când încă nu era într-o relație cu tatăl fetițelor.

”Când a împlinit 35 de ani, iar eu aveam 29, l-am sunat să îi spun „La mulţi ani!“ şi i-am zis că e veşnicul adolescent, nu se gândeşte la familie, la copii şi el mi-a dat un răspuns care m-a pus pe gânduri: „Dar tu nu te simţi deloc responsabilă de statutul ăsta al meu?“.

Am rămas şocată, chiar mi s-a părut impertinent. Am zâmbit, m-am făcut că plouă şi aşa a rămas”, spune Laura Cosoi, conform spynews.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Iulia Albu, însărcinată pentru a doua oară?! Ce a declarat vedeta?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies