Lori Ciobotaru, însărcinată pentru prima dată! Prima imagine cu burtica de gravidă! Felicitări!

lori ciobotaru gravida prima oara
Lori Ciobotaru și-a anunțat fanii despre sarcină printr-o postare pe social media

Cântăreața Lori Ciobotaru este gravidă cu primul copil. Blondina și-a anunțat fanii printr-o postare pe rețelele de socializare.

Lori Ciobotaru a făcut cel mai important anunț al vieții sale! Este însărcinată pentru prima oară și a vrut să împărtăşească acest moment uimitor cu fanii de pe rețelele de socializare. 

Lori Ciobotaru este însărcinată şi radiază de fericire!

Lori Ciobotaru este deja cunoscută românilor din întreaga țară, mai ales după ce a participat în echipa lui Smiley la o emisiune celebră de talente.

Pe atunci, se vehicula că blondina ar fi fost într-o relație cu renumitul cântăreț, dar toate bârfele nefondate au fost risipite ulterior.

"Oi visa eu la cai verzi pe pereţi, dar voi mă cam întreceţi… Legătura mea cu toţi concurenţii este strict profesională. Dacă în viaţa mea ar exista o relaţie  nu aş avea niciun motiv să nu o recunosc. Pentru moment însă nu e cazul!”, spunea Smiley la momentul acela.

Citeste si: Gina Pistol, înlocuită de la emisiunea care a făcut-o celebră

Lori Ciobotaru este o artistă completă și de aceea a reușit să semneze cu echipa de producției a Innei, dar şi să aibă melodii compuse de Carla's Dreams.

lori ciobotaru sarcina
Lori Ciobotaru trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale[Sursa foto: Instagram Lori Ciobotaru]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Printre melodiile cântate de Lori Ciobotaru se numără "Sărutul", dar și "Aprinde-mă".

Lori Ciobotaru este una dintre cântărețele cu o energie debordantă și asta se vede foarte ușor și din pozele pe care le postează pe social media.

Citeste si: Smiley și Gina Pistol, primele declarații despre sarcină: „Mi-a fugit pământul de sub picioare”

Artista a câștigat nenumărate premii la festivaluri de muzică, acest lucru aducând-o mai aproape de cariera pe care a visat-o întotdeauna.

Cine este Lori Ciobotaru?

Lori Ciobotaru s-a născut în Tulcea și a început să scrie muzică în jurul vârstei de 6 ani. Cea care urma să devină o cântăreață în adevăratul sens al cuvântului, a fost impresionată de musicalul "Cry, baby, cry", cu Johnny Depp în rol principal.

lori ciobotaru gravida prima oara
Lori Ciobotaru și-a anunțat fanii despre sarcină printr-o postare pe social media[Sursa foto: Instagram Lori Ciobotaru]

De atunci, Lori a știut care este menirea ei în viață și că nu-și dorește nimic altceva decât să trăiască în lumea muzicii.

În toate show-urile la care este prezentă, Lori Ciobotaru cântă întotdeauna live alături de o un band nou. 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Emily Burghelea s-a căsătorit în mare secret! Primele imagini în rochia de mireasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies