Soțul Laurei Cosoi, prima reacție după ce a aflat sexul bebelușului! Ce a spus Cosmin Curticăpean

Soțul Laurei Cosoi, prima reacție după ce a aflat sexul bebelușului!
Soțul Laurei Cosoi, prima reacție după ce a aflat sexul bebelușului!

Laura Cosoi a vorbit despre prima reacție a soțului ei imediat după ce a aflat sexul bebelușului!

Laura Cosoi se poate declara cea mai fericită femeie din lume! La 40 de ani și mămică a două fetițe, actrița are un aspect fizic de invidiat, proiectele pe plan profesional merg ca pe roate, iar în viața privată are parte de momente de-a dreptul emoționante pe care nu le va uita niciodată.

Laura Cosoi a anunțat pe toată lumea că va deveni părinte pentru a treia oară, drept pentru care nu își mai încape în piele de fericire.

Vestea a venit chiar înainte de Crăciun și a fost o mare surpriză pentru cei care o urmăresc în mediul online. 

Citeste si: Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară! A anunțat de Crăciun

Laura Cosoi
Laura Cosoi[Sursa foto: Instagram]

Soțul Laurei Cosoi, prima reacție după ce a aflat sexul bebelușului!

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din lumea mondenă românească, iar vestea că vor deveni părinți pentru a treia oară i-a încântat și mai mult pe fanii lor.

Actrița, însărcinată deja în trei luni, va aduce pe lume curând încă o fetiță, iar reacția soțului ei a fost de-a dreptul impresionantă. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Laura Cosoi, declaraţii emoţionante despre al treilea copil! "Nu vrem să ne oprim..."

Soțul Laurei Cosoi, prima reacție după ce a aflat sexul bebelușului!
Soțul Laurei Cosoi, prima reacție după ce a aflat sexul bebelușului![Sursa foto: Instagram]

Aflată într-o vacanță în Thailanda, Laura Cosoi a intrat într-o videoconferință difuzată la TV, acolo unde a vorbit despre prima reacție pe care a avut-o soțul ei în momentul în care a

aflat ce sex va avea cel de-al treilea copil. Cosmin Curticăpean se vedea tată de băiat la un moment dat!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„A fost emoționat cu adevărat. Ne simțim că suntem super norocoși pentru ce ni se întâmplă, mai ales că amândoi ne dorim în aceeași măsură. Asta se întâmplă mai rar într-un cuplu, să vrea amândoi odată al treilea copil, spre exemplu. Când am fost la control a putut și el să vină cu mine și a fost un moment absolut savuros.

Doctorița ne-a arătat acolo și a început cu măsurătorile fătului, cum îi bate inimioara, cât e de lung.

Dar eu din start am văzut! Eu m-am abținut pentru că tot trecea pe acolo, se tot vedea cumva, dar Cosmin nu își dădea seama. După ce a făcut măsurătorile și am văzut că ce bine că e un bebeluș sănătos, că până la urmă asta e tot ce contează, i-am zis: Pot să îi spun eu ce e? Și i-am zis: e fetiță.

El s-a văzut cumva un tată de băiat la un moment dat, dar recunosc atât eu cât și, evident, Cosmin, noi nu ne-am dorit neapărat un băiețel.

În ceea ce mă privește, clar, am zis că ce vrea Dumnezeu să fie, dar și Cosmin la fel. E ciudat să îți dorești ceva ce nu poți să controlezi. Își dorea la un moment dat, dar vom vedea în viitor, a povestit Laura Cosoi.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce a declarat Laura Cosoi despre relația pe care Smiley o are cu Gina Pistol! Actrița s-a iubit cinci ani cu el

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies