Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta.

cine este catalin bordea
Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta.

Află tot ce nu știai despre Cătălin Bordea. Cine este soția comediantului și cum s-au cunoscut cei doi.

Cătălin Bordea s-a născut pe 16 decembrie 1984, în Botoșani și este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, aflându-se în topuri alături de Micutzu (Cosmin Nedelcu), Vio (Viorel Dragu), Teo (Claudiu Teohari), Costel (Constantin Bojog) și mulți alții.

Este absolventul Universității Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din București și grație talentului, a fost cooptat pentru a face parte din producții românești de mare succes, unele dintre acestea fiind „La Bloc” sau „Fete cu lipici”.

Cine este Cătălin Bordea

Citeste si: Cine este Nelu Cortea. „Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu."

Ce studii are Cătălin Bordea 

Citeste si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Cătălin Bordea și-a spus, în stilul caracteristic, povestea de viață, care pare desprinsă din paginile unui roman.

„Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului "Flacăra", unde a început să cânte melodii de-ale lui Păunescu a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci tatăl meu l-a înjurat pe maestrul Păunescu.

L-a dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări. A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment." a povestit comediantul.

Citeste si: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). „Fiecare face ce vrea cu viața lui"

catalin bordea biografie

Citeste si: Cine este Larisa Iordache. „Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii"

Povestea de viață impresionantă a lui Cătălin Bordea

Cătălin Bordea nu a avut o copilărie deloc ușoară. Întrucât tatăl său nu a dorit să-și asume responsabilitatea de a avea un copil, bunica a fost cea care a preluat toate sarcinile și l-a crescut pe Cătălin, întrucât mama sa a fost nevoită să plece în străinătate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Comediantul a mărturisit că și-a văzut tatăl doar o singură dată și de atunci, drumurile lor nu s-au mai intersectat. În ciuda acestui fapt, Cătălin nu își condamnă tatăl, ci tratează subiectul cu umor, abordându-l adesea în show-urile sale de stand-up.

„Dacă vreodată voi sta de vorbă cu omul ăsta îi voi spune că eu, încercând să vorbesc cu el mi-am făcut o altă familie, pe cea a soţiei lui.

Mi-a mai trimis câteva mesaje de zilele mele de naştere: „La mulţi ani, tata”. Putea să fie oricine. Un robot putea trimite mesajele astea. Mama când m-a făcut avea 16 ani. Bunica ne-a crescut pe toţi. Eu a trebuit să mă maturizez de la o vârstă foarte fragedă pentru că trebuia să am grijă şi de frăţiorii mei. Mama a avut mai multe relaţii. Îi plăcea să trăiască în permanenţă clipa îndrăgostelii”, a povestit Cătălin Bordea la „Refresh! by Oana Turcu”.

Citeste si: Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

catalin bordea varsta

Citeste si: Cine este Melinda Gardescu, soția lui Puya. „Lucrurile mici spun lucruri mari despre oameni”

Detalii neștiute despre comediantul Cătălin Bordea

Cătălin Bordea are o viață desprinsă parcă din romane. Acesta a povestit o întâmplare greu de crezut pentru mulți dintre cei care citesc aceste rânduri. Pe când avea 2 ani, tatăl său a urcat cu el în autobuz și după câteva stații a coborât, lăsându-l abandonat în mijlocul de transport. Norocul său a fost că bunica a urcat la una dintre stații și l-a găsit.

„Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa.

El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a declarat Cătălin Bordea.

Cine este soția lui Cătălin Bordea

Livia Bordea[Sursa foto: Instagram]

Livia Bordea este originară din Măcin, județul Tulcea, însă s-a stabilit în București în urmă cu ani buni.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bruneta i-a furat inima lui Cătălin Bordea undeva în anul 2012 și după doar câțiva ani de relație, cei doi și-au oficializat relația.

Livia Bordea este instructor de kangoo jumps, astfel își întreține frumoasa brunetă trupul sculptat. Până să aibă o relație cu celebrul comediant, Livia era stewardesă, locuind o bună perioadă de timp în Dubai.

Cătălin Bordea a dezvăluit că era într-o relație atunci începuse să viseze la Livia, zâmbetul ei fiind elementul care l-a cucerit iremediabil.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, a povestit Bordea.

Citeste si: Cine este Puya. „Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla”

sotia lui catalin bordea

Citeste si: Cine este Jean Gavril. "Am o viață personală echilibrată alături de soția mea, Bianca, de la care am învățat foarte multe lucruri."

Cătălin Bordea a mărturisit că, timp de un an de zile, a urmărit-o pe Livia pe contul ei de Facebook, însă nu a avut curajul să-i scrie.

„Mi-am urmărit soția timp de un an pe Facebook. Am primit o cerere de prietenie la un moment dat, am văzut fățuca asta și zâmbetul extraordinar, mi-a dat o energie foarte faină și un an de zile după aia mă uitam în fiecare zi la pozele ei și ale fostului ei prieten. La un moment dat, au apărut niște poze fără el, dar plecase din țară. Apoi, a venit ea acolo unde făceam stand-up, eu eram trist și abătut, a trecut pe lângă mine, a zâmbit”, a povestit Cătălin Bordea în urmă cu mai mulți ani.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Dinu, fratele lui Jean Gavril. "Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies